Sevgili anneler öncelikle merhaba lar 3cu cocugumu brkliyordum 2tane normal doğum un ardindan 13sene sonra 3cu cocugumu kucağıma almayı planliyorduk.antalya Kepez devlet hastanesi sinem samuk yaman doktorum a takipliydim . herşey çok iyi gidiyor du .takı 17temmuz gece 2ye kadar gece 37+6 haftalık tim sancıyla uyandım ama öyle böyle bir sancı bildim doğum sancisiydi hastane dibimdeydi iki dakikalık yoldu .saat3de hastaneye gittim sanz eseri ogece doktorum nöbetçi doktor Muş ama bana ebeler baktı sancı çıktı ama açılma yok denildi ulturosonla bakmadı doktorum yanıma bile gelmedi ebeler kontrol ederken suyumu patlatmış lar hastaneden apar topar çıktım tam hastanenin kapısında suyum geldi hemen evime geçtim ve çantamı alıp eşimle beraber Antalya vitali hastanesi ne geçtik iyikide geçmiş im ve muayene sonucunda doğum sancısı ama çocuk tersmis ve hemen tahlil lerim yapıldı tahlil lerim sonucunda sezaryan a Alındim ve panik atak hastası olduğum için komple uyusturulmak istedim saat 8.de amaliyethaneye alındım saat 8.15de oğlumu eşime vermisler saat 9da beni odaya çıkarmışlardı . uyanırken narkozdan az bi sancim vardı hastane ekibi mükemmel di herseyimle ilgilendiler evet ilk kalkış biraz zordu ama hemşire lerim sayesinde biraz kolay lasmisti ve şuan 6gunluk olduk ben ve oğluşum çok iyiyiz .vitali hastanesi doktorları ve hemşire lerine minnet tarım ufacık bir şey demek istiyorum maddi durumu olan devlet hastanesi sini tercih etmesinler benim sanzima belki bilmiyorum ama kasaphane gibi bir hastane Kepez devlet hastanesi rabbim bu yolda kimseyi yarı yolda koymasin rabbim kim evlat sahibi olmak istiyorsa kucaklarını doldursun sezaryan dan korkmayın ben 2 normal doğum dan sonra 3cu doğumum sezaryan oldum rabbim kim ne istiyor sa gonullerine göre versin 🙏🏻🙏🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻