[silindi] buse76 bu millet hiçbir zaman susmadı ki bunda sussun. Biliyorsun çok sever bizim insanımız üzerine vazife olmayan şeyleri konuşmayı. Sen dert etme balım. Hem ne konuşmuştuk, Allah’ım en doğru zamanda kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️
sultany bence hiç öyle düşünme bende senin gibiydim 2021 de evlendim eşimle çocuk istiyorduk korunmasız sürekli ilişkimiz oldu 5 haftalıkken bir düşüğüm oldu şuan 26+1 haftalık hamileyim soranlarada istemiyoruz diyorduk kimseyi ilgilendirmez bu tarz konular sende fazla takma kafana ne kadar takarsan olmaz rabbim nasıp ederse olur etmezse olmaz dedik herşeyde bir hayır vardır dedikten sonra süpriz olarak girdi hayatımıza 🤍 Rabbim gönlünüze göre versin en kısa zamanda burda süpriz olarak paylaşırsın inşallah ❤️
Minnaksever buse76 ben bu konuda ağızdan çıkana çok dikkat etme taraftarıyım kardeşimin eşi de 2 yıl yapmam asla diyodu 1 sene uğraştı ve tam 2.yillari dolduğunda hamile kaldı.ben 2,5 yıl yapmadım bilinçli olarak. soranlara nasip bakalım diyip gecistiriyodum hep büyük sözden kaçındım yapmiyosun sonra olmayacak diyorlardı neler neler duydum Allah bilir bakalım göreceğiz diyodum kısaca insanları bu kadar takmayın he deyin geçin hiç yapamiyosaniz konuyu değiştirin böyle meraklı insanlara bişey anlatmak zorunda değilsiniz görmezden gelin
aryadeniz25 buse76 sorun hiç sende değil o insanlarda kuzum boşver takma diyemiyorum çünkü kendimden biliyorum. Bende aynı şekilde senin durumunu yaşadım. Normalde 1 2 sene çocuk yapmıycaz diye düşündük fakat hiç korunmadık 2 3 ay geçince çocuk olmayınca tuhaf geldi bu sefer takıntı haline geldi neden olmuyor kısırmıyım çocuğum olmayacak mı her adet olduğumda oturup ağlıyordum denemediğim yöntem kalmadı yastık, ayakları havaya kaldırma vs vs ve 9. Ayda hamile olduğumu öğrendim. Son iki ay artık o kdr takmadım ki hamile kaldığım ay adetim 4 gün gecikti farkına bile varmamıştım test yaptım umutsuz bir şekilde ama bi baktım çift çizgi sevinçten ağladım. Allahım sana da bu duyguyu nasip etsin inşallah stres yapamamaya çalış emin ol her bebiş zamanını bekliyor🌸💕 9 ay az bir süre kimine göre ama o psikolojiyi çeken bilir. Doktora gidin eşinle sorun yoksa emin ol zamanını bekliyor en kısa zamanda nasip olur inşallah 💕
Eda1254 buse76 yok canım bence gayaet iyi yapiyosun benim çevremde çok öyle insan vardı ama nasip işi yani sonradan söyleyen bile vardı deniyodum olsun diye doktor doktor düşünmuyorum diyolardi soran oluncada yani takilmayin strestende olmayabilir benim kız arkadaşım düşük yaptı bı seneden fazla olmadı çocuğu doktor stres yuzunden olmuyk takmayin demis her yumurtlama gununu takip eder kacirmazdi cok şükür şimdi bı oğlu var
SuEmbal buse76 Ben ağzından çıkan kelimlerin enerjisine gücüne inanırım istemiyorum deme bence sonranlara nasip hayırlısıyla olur inşallah de çünkü ne kadar çok aynı şeyi söyleyip tekrarlarsan karşına çıkar emin ol sen istemiyorum dediğin zaman bile o soranlar akıllarında bunun çocuğu olmuyo diye geçiriyorlardır kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin boşver ne düşünürlerse düşünsünler bak ben hamileydim düşük yaptım yüzüme karşı çok üzüldüm deyip sonra arkamdan zaten o hamile falan değildi deyip iftira atan oldu boşver Kötü insan çok var
Mzzz buse76 canım milletin derdi bitmez şimdi çocuk derler olunca 2. Ne zaman derler 2. Olur erken oldu ne acelen vardı yada geç oldu derler asla ortaları yoktur hele birde ikiside kız ikiside erkekse suratlarinda acınası ifade sürat ekşitmer yaa demeler oda evlat demeler çıldırırsın 😂😂 insanlara mahremiyeti asla açma bende öyle derdim daha erken falan herkes her şeyi bilmek zorunda değil senin ve eşinin arasında olanda bir konu lütfen kimseyi karıştırma sen doktoruna git bütün istenilen seyleri yaptır bir sorun yoksa kafandan at varsada tedavisini ol tıp çok ilerledi olur elbet benim eşiminde sperm ileri hız yok gibi bir şeydi ilki tüp bebekti bebeğim doğdu 3 ay sonra doğal yoldan oldu çünkü kafamdan çocuk fikrini attım yumurtlama günü bilmem ne hiçbir birini umursamadım
ggmom buse76 ilişki öncesi eşine guzel bı turk kahvesi yap yanına bitter cikolata bı de öyle dene 😊 sperm hızlandırdığını söylemişti biri inst.da öyle aklımda kalmış . Zaten sizin bir yıl da olmuş Dr tedaviye başlar bir yıl bekliyorlar genelde
buse76 beyza2912 ahh bende anlasamm cuma günü özel kliniğe gittim hormon testi verdim yumurtalıklarin ne iyi ne kötü dedi kist yok dedi yarın çağırdı sonuçları çıkacak gidecem bakalım inşallah bişey yoktur
Patito__ buse76 solememekle en dogrusunu yapiorsun boleleikle cevre baskisindan krtulrsun ve psikolojim bozulup dha ck baski altinda hissetmessn Allah bizim icimizi bizden dha ii blior sen merk etme kimsyede solemek zorunda deilsin ozelini Fakat esin test vermeli, sende testlerini haptir ve takip yaptir bak bakalm yumrtlama oluormu ctliormu hersy yolundami Bnlr normal ise rahim filmi cektirmen lazım Surec bu sekilde ilerliyor cnm
buse76 Patito__ evet canım inşallah bir an önce bende gebe kalırım sağlıklı bif şekilde eşim Nisan ayında verdi testi ve yarun tekrar verecek 3 ay arayla istedi doktor takviye felan kullandı bakalım ne çıkacak eşimin sonuçlarını alıp özele gideceğim cuma günü gitmiştim zaten adetimin 3.gunuydi cuma günü doktor yumurtalıklara baktı je iyi ne kötü dedi ne demek istedi anlamadım hormon testi aldı o bugün çıktı ama eşimin testi yarın çıkacağı için onu al gel dedi düzenli adet oluyorum hep belki yumurtalıklarima öyle dediği için femara iğneye başlar diye tahmin ediyorum bakalım artık nasip
Hilal3829 Banada 1 yıl oluyor evleneli ilk başlarda doğum kontrol hapı kullandım sonra bıraktım bi kaç aydan sonra şuan istiyoruz ve benimde çevrem bilinçsiz bi şekilde baskı yapıyor olsun diye ama biz değil Rabbim ne zaman isterse o zaman olur Allah herkesin kucağını doldursun inşAllah ovülasyon testi yapıyorum ama hala yumurtlamam olmadı
isimsiz19 Hilal3829 Bende 1 yıldır evliyim hiç korunmadım ama olmadı çikolata kistim var ve çevrem o kadar konuşuyor ki aman o onu yaptı hamile kaldı bu bunu yedi hamile kaldı hamile misin kilo aldın hamile misin biz unutmaya çalışıyoruz fakat ona bile izin vermiyor insanlarımız maalesef
Hilal3829 isimsiz19 kesinlikle çevremizdekiler yüzünden zaten aklımızdan çıkaramıyoruz yoksa olmaz diye bişey yok Allah nasip ederse tabikide olur benimde polikistim var
Oksuruksurubu buse76 soğan kürü, hayıt otu tohumu, testere dişli aslan pençesi, çıvan perçemi, havuç incir kürü, maydonuz süt buharı, tarçın bal çörek otu tarifi, bunları denediniz mi
ipos Ben 3 yıllık evliyim, son 1 yıldır hatta 15 aydır falan bebek istiyorum ama henüz olmadı. Çok stres yüzünden ilk 4-5 ay regli düzenim iyice kaydı ve 70 gün falan regl olmadığım zamanlar oldu. Kontrollerimi yaptırdım tek sebep olarak kilom öne sürüldü ve kilı verme sürecine geçtim. Düzensiz olan reglim yavaş yavaş düzene girmeye başladı, kendime başka meşgaleler buldum ve açıkçası 5-6 ay içinde olacağına inanıyorum. Kendimi strese sokmamaya çalışıyorum stres de büyük etken. Soran densizler oluyor tabi ki allah kısmet ederse olur diyip geçiyorum. Uzatırlarsa terslerim henüz denk gelmedi. Kısacası lütfen kendini üzme ve strese sokma. Bu bir girdap eğer içine girersen çıkamazsın, biraz akışta kalmaya çalış olacak şeyi de olmama noktasına çekebiliyoruz stres yaparak