Bereninannesi Bayadır yoktum buralarda hatta uygulamayı silmiştim çünkü kimsecikler kalmamıştı hala öyle mi acaba ben kızçeyi büyüttüm 18 aylık olduk teyzeleri nasılsınız iyi misiniz☺️
Eddakayaa Bereninannesi hatırladım seniii resminden bi kac postta denk gelmiştik benim kızcede 20 aylık olucak az kaldı ama ablaa oluyor o yüzden tekrar yükledim burayı 32+2deyiz sen nasılsın napıyorsun nasıl gidiyor ❤️❤️
teachervera Bereninannesi Seni hatırladım birlikte hamile idik ☺️☺️benim kızımda 18 aylık oldu. Ama ben yine hamileyim o yüzden buradayım 30 haftalık ☺️
Bereninannesi Eddakayaa canım kusura bakma baya geç cevap verdim ama diyorum ya kimse cevap vermeyince bende girmiyordum uygulamaya yeni girdim ilk bebeğin 20 aylık ya nasıl bir his ikinci çocuk bana da anlatırmısın ☺️
Bereninannesi teachervera canım kusura bakma baya geç cevap verdim ama diyorum ya kimse cevap vermeyince bende girmiyordum uygulamaya yeni girdim aaaa gerçekten mi beklediğin bi gebelik miydi nasıl bir his merak ediyorum anlatır mısın bana da ☺️
Bereninannesi teachervera doğum ne zaman hayırlısıyla cinsiyeti ne sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ☺️