97-Mucize Selam kızlar 🙋🏻♀️ 7+4 oldu bugün yani tek belirtim adet olmamam başka hiçbirşey yok. Yani keseyi gördüm 5+3 de yarın da gidicem kalp atışı için. Ama aklıma takılıyor böyle geçiren varmı ilk ayları hiçbir şey yok unutuyorum arada o kadar yani.
Begboss 97-Mucize dert etmeyin 39 haftasını belirtisiz atlatan ve sağlıkla kucağına alan var, çok şükür deyip geçin
iremd-1798 97-Mucize ilk kızımda tek bir belirtim yoktu. Adet düzensiz oluyordum zaten mide bulantısı kusma aşerme vs olmadığı için 12 haftalıkken hamile olduğumu öğrenmiştim 😅 hamileliğim boyunca da bir belirtim olmadı doğum belirtim de suyumun gelmesiydi ağrım bile yoktu 🥹
97-Mucize Begboss tabiki şükrediyorum ilk gebeliğim bu sefer herşey takılıyor kafama sanki bulantılar belirtiler normal bir durum da benim bu halim anormalmiş Allah korusun gibi geliyor
97-Mucize nurlique maşallah 🧿 vallahi bugün karıştırdıkça karıştırdım tık yok yiyorum içiyorum Allah’a şükür. Uygulamaya girerken gün gün ilerlemeleri yazıyor ya orayı okuyorum sürekli bulantılarla ilgili bişeyler yazıyor bende merak ettim benim gibi olan varmı diye
nurlique 97-Mucize inşallah hiç olmaz canım şikayetlerin rahat bi hamilelik geçirirsin 🌺 herkesin bünyesi farklı işte hele ki hamilelikte
97-Mucize iremd-1798 ay maşallah 🧿 içimi rahatlattınız gerçekten teşekkür ederim. Etrafımdaki herkes bulantılar kusmalar bişey titremeler vay şu kokuyor vay bu kokuyor. Bende normali bu sandım ilk ayların. Kendimi dinliyorum tık yok yiyorum içiyorum herşey aynı değişen bişey yok şaştım bende 😂
iremd-1798 97-Mucize valla dua edin derim 🥹 herhangi bir sorun teşkil etmiyor bu arada koku hassasiyetimde yoktu ilkte 🥹 ikinciye kızım olacak mide bulantısı koku hassasiyeti mide ağrısı çok belirtiyi yaşadım hep diyorum ilk hamileliğim ne kadar kolaymış. Onları yaşamak çok zor belirtiniz yok sağlıkla alakalı sorun değil dilediğiniz gibi yiyip için içinizde rahat olsun ❤️❤️
iremd-1798 97-Mucize hayır ikiside kız 🥹 aynı beden aynı cinsiyette hamilelik ama farklı belirtiler 🌸