ayalltsc acaba miniğim bana tutundu mu 🥲 gebelik testi için gün sayıyorumm sizde kaç gün kaldı kızlarr😊
sedanur_bpr0 ayalltsc İnşallah bebeğin seninledir🥹🩷 Benim bat 24. Büyük ihtimalle yarın sağlık ocağına gidip kan vericem inşallah. Her an adet olacakmişim gibime de geliyor ama hamile olduğuma da çok inanıyorum. Hayırlısı bakalım 🥰
Filiz-02 ayalltsc ilk gebeliğim ama ben adetime 7 gün varken hissediyordum kan verdim hamile olduğumu öğrendim iki gün sonra doktora gittim 4 haftalık hamileymişim
ayalltsc sedanur_bpr0 inşallah canım benim 🙏🏼♥️ yaaaa haber edermisin banada merak ettim bak şimdi inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya 😊
sedanur_bpr0 ayalltsc Sende inşallah canım 😍 az önce sağlık ocağında kan verdim 2 güne çıkar dedi. Çıkmadan regl oluyormuşum bide😂
ayalltsc ben az önce dayanamayıp gebelik testi yaptım negatif çıktı.. tabiki erken yapmış olabilirim ama içimdeki hiss gitti olmadı bu ay sanırım 😏
Filiz-02 ayalltsc canım ben gebelik testi çok yaptım hepsi negatifti bazı testler bozuk hatta ben hiç bir teste güvenmiyorum