bebisveannesiiii Kızlar 16 haftalık olduk doktor kontrolümüz var bugün ağda yaptırcam ilk defa bir sakıncası var mı acaba daha önce yaptıran var mı
Tomucuk12 bebisveannesiiii bende 19 haftadayım yaptırıcam bence ılk haftalar ve son haftalar harıc cok bır sorun olmaz bır rıskın yoksa. Sadec doktorum kararma yapabılır su donem zaten musaıt olunuor dedı
Alparslanmom__ bebisveannesiiii ben kendim evde agdami yapmstm cok kanamisti ondam sonra enfeksiyon kaptm maalese f ogunden sonea korktum jilet yapmaya basladm vucut hassaslasiyor
lidyamom bebisveannesiiii ben en başından beri kuaföre gidiyorum böyle rahat ettim ayda 1 kere, riskim falan yoktu ama şükür 37. Haftadayım bir sorun yaşamadım
bebisveannesiiii Tomucuk12 bir riskim yoktu en son muanede ama bende bu zamana kadar yapmadım da malum hem havalar sıcak durulmuyor hemde kontrolüm var
bebisveannesiiii Alparslanmom__ kendim özel bölge ye cesaret edip yapamam ama kuaför de yaptırayım diyorum jilet de kıl kökleri kalınlaşır ve sonrasında daha zor olur diye düşünüyorum o yüzden fikir almak istedim
biranne__ bebisveannesiiii 35. Haftadayım canısı başından beri agdaya gidiyorum hiç bişi olmadı ama ben eskiden de gidiyordum alışkın yani vücut
bebisveannesiiii lidyamom en son muanede riskin yok demişti bir de şimdi gidicem inş yoktur diye düşünüyorum o zaman bende giderim artık kuaför de yaptırırım
Enfal_06 bebisveannesiiii 7 aydır ağdaya gidiyorum çok rahat ediyorum git canım ne olacak güvendiğin temiz işini iyi yapan bi güzellik merkezinde yaptır 1 ay rahat olursun
Esum48 bebisveannesiiii ben en basindan beri evde kendim yapiyorum doktorum son zamana kadar yaptirabilirsin dedi disarda yaptircaksan temiz bi yer olmasina dikkat et enfeksiyon kapma dedi o kadar. Erken dogum dusuk riski vs yoksa bisey olmuyormhs
Zeynepksoglu bebisveannesiiii 12. Haftadayım ben de ayda 1 her doktor kontrolü öncesi gitmeye devam ediyorum ağdaya bir sıkıntı yaşamadım. Ağda yapan da biraz daha dikkatli davranıyor bastırmıyor herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Zeynepksoglu bebisveannesiiii ilk keseyi görmeden gitmiştim bir gün öncesi, keseyi öğrendiğimde 5 haftalıkmış. Hamilelikte 5 haftalıkken ilk gitmiş oldum
160721P bebisveannesiiii bende agdaya gdyorm canım bir sorun yaşamadım hatta bu ara gtmeyi yine düşünüyorum 24 haftaligiz
Yelizsnsy Bende 12 haftalık gebeyim ağda yaptırdım herhangi bir sorun olmadı. Hem benim açımdan kolay hem uzun süre gidiyor.