Busealeey Benim aşırı sol ayak ağrım var üstüne basmakta zorlanıyorum ara ara kasılmalarım oluyo rahmine sancı giriyo ve Miğdem ekşiyo
Busraapaydn01_ Busealeey bende sağ dizimin üstünde kalkamıyorum ayağım bacağım çok uyuşuyor iştahsızlık var gibi çok ağırlaştım 1 inde sexeryan için tarih almaya gideceğim
SrpYlmz Busealeey 34+5 iz özellikle iki gündur bacaklarım aşırı ağrıyor ve etleri aciyor bugün biraz belim ağrıyor çok sık toplandığı için karnımın sağ tarafı acıyor uyku sorunu haftalardır var uyuyorum ama defalarca kalkıyorum rahatım hiç yok sabahlari dayak yemiş gibi kalkiyorum göbeğim ağır geliyor artik ve gün boyu yalnızım yemek vs herşey zorluyor zman hemen geçsin ve doğum zamanı gelsin istiyorum 🫠🥴 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Leyladurak Busealeey aynısı canım bende ikiz 34+3 bir kaç gündür bacak ağrısından ağlıyorum resmen kusma ve bacak ağrısı öldürdü beni
tugbaturkballi Benim çok şükür henüz bir ağrım yok ama ayaklarımın altı yanıyor, delirtiyor beni sürekli ayaklarım kovanın içinde 😔 sabah uyandığımda da el parmaklarımda ağrı oluyor, parmaklarımı bükemiyorum sanırım bu ödemden oluyormuş 😔
tugbaturkballi Bu arada bebişlerinizin kilosu nedir sevgili anneler 💛 tam 34.haftada kontrole gittim 2314 grammış bebeğim ama doktorum minyon bir bebek olacak max 2700-2800 doğar dedi canım sıkıldı 😔 araştırdığım kadarıyla şu an kilosu normal ama neden öyle dedi doktor anlamadım 😔 (gece 12 yi geçtiği için 34+5 haftalık şu an)
Anonim189 Benim de şuan 34+6 oturduğumda ayağa kalkarken çok baskı hissediyorum zor kalkıyorum zor oturuyorum bebeğin kafası büyükmüş doktor baski hissedersin dedi ama yine de çok zorlanmaya başladım ellerim de uyuşuyor sezaryengünü de 16 ağustos verdi 12 sinde tekrar kontrole gideceğiz