MonicaGeller 30 haftalık gebeyim. Bugün evin içinde dengemi kaybedip popomun üzerine düştüm. Bebek hareketlerinde sorun yok. Çok şükür kıpır kıpır. Düşeli de 7saat fln oldu. Sancı vs olmadı. Ama yine de korkuyorum 😔
Busraapaydn01_ MonicaGeller bende erik toplarken kalçamın üstüne düşmüştüm 29. Haftada çok korkmuştum 1 saat sonra bebeğim hareket etmeye başladı doktora da kontrole gittim tabi bi sıkıntı çıkmadı şükür
Nznks MonicaGeller çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey yoktur benimde ilk bebeğimde 38 haftalıktım banyodan çıktım yatakodasına giderken koridorda ayağım kaydı küt belimin üstüne düştüm sırt üstü yani hemen kalktım doktorada gitmedim söylemedimde o zamanki düşüncem neyseydi ama birşey olmamıştı sen için rahat etsin istiyorsan Dr git yinede
Burcu395 MonicaGeller hiç korkma suyun içinde Allah korur onu ben kapıya kaptırdım ayak baş tırnağı kabus gibiydi kökünden cıktı o paniklede kanları görünce düştüm enfeksiyon riskim vardı şükür saglıkla dogdu 3 ay ağrısından yatamadım ayağıma poşet takıp annem yıkadı beni neler çektim kalçam mosmor oldu düşünce ama o tırnak acısı mahvetti beni :((
Asli_0025 Korkma bence canım hareketleri yerindeyse rabbim onu esirger neyden korkarsan o başına gelir bişey olsaydı hissederdin ama içine sinsin istiyorsan yarın doktoruna gidebilirsin
zkytkn21 Bende 31haftalıkken popomun üstüne düştüm . Doktor düşme vakalarında birgün yatış öneriyoruz dedi ben kabul etmedim . Gün boyu her saat başı nstye bağladılar . Devlet hastanesine gittim acil doğumhane . Bence sende git görün en azından nst baktır
MonicaGeller Çok geçmiş olsun herkese. Düşme gebelikte oluyormuş maalesef. Göbek büyüdğü için denge kaybı yaşanıyormuş. Ben de sabah bebeğimin hareketlerine uyandm😊 şimdi bir sağlık ocağına gideceğim. Sorun yok inşallah. Rabbim korktuğumuzfan esirgesin 🙏
Burcu395 MonicaGeller hemde nasıl ben 7 ekim 2023 te dogum yaptım canım bide sıcaklarda hamileliğim geçti 3 ay annem yıkadı beni günde 1 kere yıkanırdım insan çekiniyorda 2 kere duş alıp serinleyemedim ayvalıkta ailem bir kere denize giremedim inanırmısın 9 .5 aylık kızım o tırnak o kadar zor geldi ki ayak baş tırnaklarım baya geniş büyüktür ebat olarak benim hala yerine zor geldi diğer ayak baş tırnağına göre bodur
MonicaGeller Burcu395 çok geçmiş olsun. doğumdan snra tüm dengeler değişiyor. Vitamin değerleri vs düşüyor ya o yüzden zaman almıştır.