Aycanby Kızlar 30 haftalık olduk çok şükür ama bugun özellikle hareketleri vajinaya baskı seklinde ve acı veriyor anlık böyle bıcak sağlanması gibi canımı yakıyor normal mi bu durum acaba ya
Biranne_64 Aycanby tamamen normal artık yedi ay dolmak üzere ve bebek haliyle sığmıyor artık sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🙏🤲🥰
eylemm09 Aycanby bende dün gece zor uyudum bundan dolayı resmen acıyor vajinam batıyo sanki iğne gibi ve bende 30 dan beri yaşıyorum bunu
Semihaoyku Aycanby 30+5 bizimde aynı bı hareketi var böyle aniden geliyo acitiyo kasığımda falan çekilme oluyo sonra yumuşak yumasak dokunuyo hickirigi çok oluyo hafif hafif henüz dönmemiş ayakları sağ tarafta böbrek tarafından net belli oluyo vurunca
Aycanby nurlique Ah sağıma yatamıyorum artık hep sol ve artık yara cıkıcak sol tarafıma yatmaktan diyorum
Biranne_64 Aycanby korkma hiç pozitif şeyler düşünmeye bak ki hamilelgin çok güzel geçsin sürekli or sıkıntımı var acaba düşünmekten kimisi hamilelginin tadını çıkaramiyo valla😅
Aycanby Biranne_64 yaa her yerim isilik döktü sıcaktan bel ağrısı ayak şişliği ağrısı yasıyorum tadını nasıl cıkarayım anam 4 Yaş kızım var o ayrı durmuyor 🤣🤣 zor anam Bi doğuraydım sağ salim
Semihaoyku Aycanby aynen Perşembe günü kontrole gidecem bakalım ne durumda 3 hafta oldu son kontrle sizde de böyle kasiginizda adet agirisi gibi arada sizlma acıma oluyo mu dinlenince geciyo benim sabahlari oluyo acaba çok yattgim için mi öyle oluyor ki
Semihaoyku Aycanby hmm benim belim çok ayakta kalırsam yada çok iş yaparsam agiriyo onun içinde dokr 1 tane parol icebilirsin sıkıntı olmaz agrini hafifletir dedi