sevvalcik Tubi2929 ay doktoruna bir sorar misin canım neden böyle oluyormuş benim perşembe günü kontrolum doktoruma yazdım cevap vermedi daha
Tubi2929 sevvalcik geçenki kontrolümde sordum da yalancı doğum sancısı dedi nst de sancım çıkmamıştı çünkü. Ama bu sefer sancı çıkacak gibi hissediyorum çünkü öncekinden daha çok sertleşiyor karnım rahatsız ediyor baya
Zeyyno_ sevvalcik Kasılmalar oluyor cnm son haftalar çok normal kasılmaya dahil ağrın sancin olursa doğum başlıyor demektir nstye doktorunuz koyduysa orda da çıkar zaten
sevvalcik Zeyyno_ perşembe günü gittim nstye bağladı 12 dkda bir sancı giriyor dedi ama sürekli semsert
sevvalcik Tubi2929 benimde sertti hep perşembe nstde çıktı 12 dkda bir giriyor gozuktu ama sürekli mi giriyor sancı anlıyorum ki sürekli semsert
Zeyyno_ sevvalcik sancı olunca genelde bakılıyor ama bnde ilk gebeliğimde böyle son hafta sancım şiddetli sürekli bebek kasiliyordu açılmaya baktılar 5cm acikligim vardı yatış verildi
Tubi2929 sevvalcik Ahahhaha aynen ya gerçekten öyle 😂 doktorum karın sertleşmesini artık doğuma hazırlanıyor olarak yorumladı be gerçekten çok sert karnın dedi inşallah doğarlar sağlıcakla bakalım 😂 normal doğum mu düşünüyorsunuz
Zeyyno_ sevvalcik İste genelde kontrol ediliyor size neden bakmamislar anlamadım belki doktorunuz gerek görmemiştir dicem ama sanciniz bazı yerlerde yüksek çıkmış
Mavilik sevvalcik normal yavrum benimde 38. Hafta artık doğum kapımızda yani sayılı günlerimiz çocuk içerde perişan oldu sıkıştıı sakinleş korkma kendini hazırla sadece o sürece geliyor gelmekte olan 🤟😁