Helbestt Kizlar bunu aldım ama henüz kullanmadım.Buyuk kızımın eski bir lekesi vardı üstüne döküp beklettim ama geçmedi.Nasil kullanmam gerekiyor.Bir de halıya az önce şalgam döküldü üzerine döküp bekletsem onda da başarılı olur mu ?
Poortegu Helbestt havlumda cikmayan siyah boya lekesi vardi sivi leke cikaricidan uzerine sıktım makinaya attim leke cikmisti
Enfal_06 Helbestt toz olanıni lekeli kıyafetleri bi kovaya koyun üstüne sıcak su dökün leke çıkarıcı atın üstüne dumanini solumayin tabi biraz yayılmasını sağlayın bi gece bekletin sonra makinada normal yıkayın işe yarıyormuş toz leke çıkarıcıyi böyle kullananlar beklemiş lekeleri bile çıkarıyor diyorlar ben denemedim ama kullananlar memnun
Merve_kucuk Helbestt kıyafet için 2 saat sıcak suda bekletiyorum toz deterjanı da üzerine ekleyip karıştırıyorum. Ben güzel sonuç aldım☺️
Baltanem Sıvı iyi değil ya bende işe yaramadı onun yerine toz al kıyafetleri renklerine göre ayır (renk veriyor ) sıcak kaynar su dök beklet bir gece yıka leke meke kalmıyor 😁