kalorisizpatates Betulceeblog 36-37 gün sonra oldum artık patlayacaktım 3-4 tane aspirin yuttum sölküldü adetim
Ciceksm İlk kürtajımdan sonra 1 ay kanamam sürdü kanamam bittikten yaklaşık 20 gün sonra regl oldum. Üç ay sonra tekrar gebe kaldım tekrar düşük yaptım ikinci kürtajımdan sonra 63 gün kanamam sürdü hiç regl olmadan gebe kaldım. Şimdi 25 haftalığız çok şükür
Betulceeblog Ciceksm Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻 benimde 2.düşüğüm ilki kimyasaldı 7 ay sonra tekrar hamile kaldım gene olmadı kürtaj oldum bu sefer:(
Demtserkan Ciceksm 3 ncü gebelik te kan sulandırıcı iğne falb mı kullandınız? 2 tane kürtaj ınız varda neden olmuş
Asi_07 Betulceeblog evet hatta bikaç ay regl düzensiz olabilir gayet normal demişti doktor bende olmadı ama olanlar da var
Iross Betulceeblog yeni gördüm yazdığını evet canım doktora gittim cyclo progynova ve tarlusal kullandım öyle regl oldum
lilyum_ Betulceeblog evet son adet tarihim 17 aralıktı ve hep 17 sinde adet görüyordum. 14 subatta kürtaj oldum 17 şubatta adet oldum. Doktor normal düzeninde devam etmiş demisti. Ama kürtajdan sonra döngüm 28 güne düştü
Betulceeblog lilyum_ Bende beklediğim adet tarihinden 15 gün önce kürtaj oldum belki zamanında olurum aksamaz dedim ama yok olmadım :(
Ciceksm Demtserkan sebebi belli olmayan düşük. 3. De düşük olsaydı genetik test baktıracaktık çok şükür sağlıklı. Clexane ilk 12 hafta kullandım, ecıpirin hala kullanıyorum.
lilyum_ Betulceeblog kaç gün gecikmeniz var? Doktor bana ilk kürtaj olduğumda bu kanamayı 1. Gün sayabilirsin 30. Gün reglin gelir demisti. Ama benim düzenim degismedigi icin hemen regl oldum. Ama normali dedigim gibi kürtajdan 30 gün sonrasıymış sanırım
Betulceeblog lilyum_ 6 gün geciktim şuanda. Bir de sizin kürtajdan sonra kanamanız oldu mu neden kürtaj olmuştunuz ?