LinamAsyam Gebe annelerim hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ? Biz 31+6 yız. Sadece magnezyum içebiliyorum.
Cosimaniehaus LinamAsyam d vitamini damla ve Elenatal 2 kullanıyorum. 29+2yiz uzun süredir kullanıyorum
Myrtle LinamAsyam regenesis max, d colefor, ferplex fol, magnimore plus hamileyken iciyordum. Dogum yaptim regenesis max, magnimore plus ve solgar b12, ocean d vitamini iciyorum simdi de.
LinamAsyam Myrtle bunların aynılarını verdi banada ama içimden içmek gelmiyor🥹 bir yandan da doktor iç dedi dinlemiyorum vicdanım sızlıyor yarın tekrar başlayacağım.
Myrtle LinamAsyam hamileyken benim de icmedigim gunler oluyordu. Emzirmek baya halsiz birakiyor simdi hep aklimda ilaclari icmek.
Cosimaniehaus LinamAsyam ihmal etmeyin yine de özellikle demir hapınız varsa. Kan değeri önemli doğum için🙏🏻
LinamAsyam Cosimaniehaus kan hapını da kullanıyorum düzenli 30 gündür yarın kan verecegım en son ki değerim 8’di en bastan kullanmadığım için pişman oldum. İnsallah yükselmiştir
LinamAsyam Asi_07 max çok iyi ama ben son ayda içiyorum ya 2 hafta sonunda içmemeye başladım. Bugün kontrol var tekrar başlayacağım gibi.
LinamAsyam Myrtle doğumdan sonra içmem sanıyordum demekki devam edecegız teşekkür ederim şifa olsun inşallah