Semirayldrm1 Kızlar şeker yuklemesi yaptırmak zorunlu mu çevrem de çok olumsuz şeyler duydum da sizin fikriniz neler
Sibelylmz Semirayldrm1 zorunlu değil isteğe bağlı . Benim doktorum istemedi hiç bir hastasınada yaptırmıştır gereksiz diye buna yerine bana sağlık ocağından aç ve tok kan değerlerini bir hafta ölçtü not et ve tansiyon değerini istiyor
Elff0638 Semirayldrm1 zorunlu değil canım ben o şekerli şeyi içtikten sonra istifar ettim doktorumda bir daha istemedi
Elif4334 Semirayldrm1 zorunlu değil senin tercihine kalmış bişey ben yaptırdım bi zararını görmedim aksine şekerimin yüksek olduğunu öğrendim ona göre önlem aldım
gunaynur Semirayldrm1 zorunlu değil. Ben yaptırdım çok şükür normal çıktı. Yüksek çıksa ona göre önlem alır beslenmeme dikkat ederdim. Bence yaptırmakta fayda var.
Tugcediril Bende 50 gr seker taraması yaptırdım doktorum bana bıraktı ıstersen yaparız dedı ıcıne bıraz lımon suyu karıstırdım doktor tavsıyesı uzerıne cok sukur bıse cıkmadı ve bı gun onceden sekerlı seyler yemezsenız daha ıyı olur