Rosemihra Kızlar benim göbeğim önden gidiyor baya 3 aylık gibiyim . Sizinde öyle mi ? Ve göbeğim çok sert ? Yazarsanız sevinirim merak ediyorum normal bir durum mu diye
Cihangir09 Rosemihra 17 haftaligim 6 7 aylık gibi göbeğim var ama 3. Gebelik ben ona bağlıyorum 2 aylıkken herkes sasiriyordu çok daha büyük sanıyordu ☺️ bence normal
Nur0907 Rosemihra bende 2 aylığım ve benimde öyle canım ben şişkinliğe bağlıyorum çünkü gün sonu kocaman ve sert bi karnım oluyor ama sabahları dümdüz 😂
Aylaa123 Rosemihra bahsedilen gaz bağırsak gazı değil rahim gazı ilk zamanlarda vücut bebeğe ortam hazırladığı için rahimde gaz birikiyor şişkinlik oluyor karında sonradasında haftanız ilerledikçe iniyor
Rosemihra Aysgl3456 iç karnın büyük o zaman canım kuzeniminde öyleydi belli değildi . Ben de endişe ettim çevrede hamile yok sorayım dedim
Cihangir09 Aysgl3456 iç karın dış karın muhabbeti var ya sanırım bence öyle çünkü benim ilkinde de çok çabuk çıkmıştı 🤭
Karanberkin İlk 4 ayda çıkan göbek genelde gaz ve şişkinlik oluyor benimde öyleydi bir şişerdi bir yok olurdu 6. Ayda bebek tam anlamıyla belli oldu
Rosemihra Karanberkin ama gazım yok olsa çatlardım . Biraz araştırdım karnı dar olanların çıkarmış . Sanırım rahim büyüyor karnımda dar olunca çıktı hemen :/
Rosemihra Aylaa123 şimdi anladım gaz deyince gazım hiç yok çünkü . Karnım tıpkı 3 değil 4 aylık gibi . Biraz araştırdım karnı içten küçük olanlarında çıkarmış . Dediğiniz gibi de olmuştur . Merak ettimde olan var mı diye etrafımda hamile yok
Aylaa123 Rosemihra 2 3 aylık sürekçe karında sislik olup hafta geçtikçe normale dönüyor sonrasında bebek büyüyor zaten şişkinliğin yerini bebek karnı alıyor merak etmeyin 😊
Rosemihra Cihangir09 ben de öyle düşünmeye başladım iç karın darlığı . Maşallah kızını sağlıkla kucağına al 🥰💞
Rosemihra Nur0907 ama benim hiç düz olmuyor hep şiş ve sert canım o yüzden merak ettim . Ama normalmiş onu anladım :)
Karanberkin Bazı hanımlar kilo almaya meyilli oluyor hamilelikte göbüşünüz olabilir bebek değildir muhtemelen :) aman takılmayın böyle şeylere bana da hiç karnın yok nasıl hamilesin diyorlardı
Rosemihra Karanberkin yok takılmıyorum aslında ama kese büyüyor ondanmış benim gibi olanlar anladı . bebek tabi ki şu an ceviz kadar bile değil :)