Crnarz Hayırlı akşamlar arkadaşlar, benim kusmalardan sonra kilo alımım çok hızlı gidiyor bugün kontroldeydim bir ayda 4 kilo almışım oysa bir aydır da affedersiniz ishalım bu duruma çok canım sıkılıyor 25+2 toplam 10 kilo aldım😔😔😔😔
Fatmanaz Crnarz canım ben her ay 3 alıyordum hatta şuanda 36 haftam bitti ben 25 kilo aldım 😔 ama bilmiyorum çokta sıkıntı etmiyorum hani
Annebsr Crnarz benimde bacaklarımdaki çatlaklar canımı sıkıyor neden bu kadar çatladı anlamadım oysa yürüyüşte yaptım düzenli 😔
Burcuveburcum Crnarz kiloları değil bebeğin ve kendinizin sağlığını düşünün nasıl olsa kilolar gidiyo boşverin ekmekle hamurişini kesin sebzeler candır🤭temiz havada bir saatlik yürüyüş en güzeli👍
Derya341986 Fatmanaz al bendende okdr ptesi allahın izniyle doğumum var 40+3 de 25 kilo aldım pakolojim yerle bir
HalisEbruoban Canım kızıma hamılelıgımde 22 kılo aldım sezeryanla dogum yaptım 20 gunde 16 gıttı kalanda uc ayda gıttı bol su ıctım herseyıde yedım sadece sarkıklıgım olmasın dıye korse taktım su an kızım 10 bucuk aylık 5 bucuk aylık hamıleyım 54 kıloyum yanı gıdıyo kololar hamılelıgın tadını cıkarın
Crnarz HalisEbruoban yaa gerçekten öyle mi gece kalkıp yemelerim yok sadece ekmeği biraz fazla yiyorum her zaman evde et çerez türü şeyler olmuyor mecburen ekmeğin arasına peynir birşeyler koyup yiyorum
Asliii35 HalisEbruoban merhabalar kilo birikiminiz bacaklarda da olmuş muydu sadece karında mı oldu benim bacaklarım kalınlaştı karnım çok büyük değil... bacak da inceliyor mu?
Esrabak PinarAraS şaşırmadım çünkü inanmadım😂kusura bakma ama zaten 33 haftalık bebek 1 2 kg😂bunun eşi suyu😝abartında bu kadar değil canım ya TM sen Şeyma subaşısın anladık😂
Fatmanaz Sla52 a pardon canım özellikle kilo aldığım için yaptırdım şeker testinide ama yoktu bende çok tedirgin olmultum ama şükür YÖK
Sla52 Fatmanaz bende kilo baya aldım da şeker testi yaptım gebelik şekeri çıktı acaba kilodan mı dedim 😕
Crnarz Burcuveburcum her zaman sebze olmuyor ki mecburen yeri gelince aç olunca ekmek arası peynir ne varsa yeniyor
Fatma41 Ahh o kilolardan bende müzdaribim 29 haftalığız 8 kilo aldım ve gebelik şekerim var diyete başladım hedefim 10 kilo ile tamamlamak
Fatmanaz Crnarz canım benimde öyleidi hem takma bak sen taktıkça artar bence keyfine bak Doğumdan sonra veririz bende kiloyu hiç sevmem üzülürdüm önceleri ama kızım için bu kilo hiç görmüyorum diyebilirim
PinarAraS Crnarz yaa aslında hıc kısmadım normal yedıklerıme devam ettım bıde calısıyodum hıc oturmuyodum ayaktayım yedıgımı yaktım yada bebege gttı sanırım 😊bıde avantajım ılk hamıle kaldıgım ay ramazandı bılmeden oruc tuttum 8 kg vermıstım ☺️