Tubademir85 Hanımlar bu aksam önce karın ağrısı ile ishal sonrasında ıse istifra ettım , tedirgin olduk eşimle bebişimize bırsey falan mı oldu da benı mi etkiledi dıye hamdolsun öyle bir durum yok, oğlum saglıklı 🙏kalp atışlarını da dinledim hamdolsun içim rahat etti, ben üşüttüm demek ki, benım gıbi rahatsızlanan hanımlar var mı aranızda?
Gulsahb Tubademir85 bende de bir kere öyle olmuştu. Karnım çok ağrıdı, ishal ve kusma beraber oldu. Ben de çok endişelenmiştim ama doktora gittim birkaç gün sonra çok şükür bir şey yoktu, ama neden oldu anlamadım.
Vefas Tubademir85 Bendede bu durum olmuştu doktor bana besin zehirlenmesi dedi serum vermişti ilaç vermişti dikkat et doktora git canım nolur nolmaz 🧿
gzm22 Tubademir85 bir kaç gün önce bende yaşadım aynısını midemi üşüttüm sanırım doktoruma gittim büyük bir serum verdi dinlendim şimdi daha iyiyim çok şükür
Tubademir85 Gulsahb üşütmüş olabiliriz diye düşünüyorum , bebısler iyi olsun da bir sekılde biz toparlarız Allah'ın izniyle
Tubademir85 Vefas suan ıyım ama geçti midem de ishalım de..pazartesi rutin konteolum var şikayetim devam ederse mutlaka görünürüm, teşekkür ederim
Tubademir85 Burcak61 geçmiyor ise gidin tabi,su kaybı oluyor netıcede..benım kı hamdolsun geçti Rabbım sızede şifa versin
Gulay01 Benımde basıma geldi acillik oldum col fenaydım bence sebebı mide hazmetmiyor üşütme sebebıylede olır bazen hamilelikten de hafif seyler yiyin nohut bulgur et gibi sert ve gec hazımolan yiyecekleri yemeyin
Tubademir85 Gulay01 yiyeceklerle çok alakası var haklısınız ben bugun kuzenımde hamur işi tarzı yedim mideme ağır geldi zaten birde soğuk alınca durum bu oldu.. Hafıf besleyici hazmı kolay seyler yemek lazım herzaman
Gulay01 Tubademir85 aynen öyle zaten arastrmıstm ben hamilelerde nprmal insanlara gore cok daha gec mide hazmediyormus. Ben o sreci haslanmıs patates muz corba yıyerek toparlamıstm gecmiş olsn sizede