Mlkmr12 Arkadaşlar bugün mide bulantisi, halsizlik, afedersiniz tuvalete çıkıyorum, birde sanki bebeğimin hareketlerinde bugün biraz azalma hissediyorum, hareket ediyor ama daha narin sanki diğer günlere göre, böyle bir şey yaşayan varmi?
Elsa57- Mlkmr12 bende 34 haftaya bugün gördüm kesinlikle tekmeleri hissetmiyorum artık sadece sertlesme oluyor çok sık gün içinde ve arada hafif oynamalar
yokusbebek Mlkmr12 Ben 30+6′yım. Bir gün çok hareketli sanki diğer gün çok az hareket ediyor. Sadece yer değiştirmeleri ve kipirtilari hissediyorum. Büyüdükçe alan daraldığı için oluyor bence. Hatta bu sebeple çok korktuğum için doktora gittim. Sıkıntı olmadığını söyledi, NST’ye de bağladı baktı.
Baltanem Hafta ilerledikçe bebek büyüdüğü için hareket sıklığı azalıyor canım ☺️ 2 saatte kaç defa hareket ettiğini say ama normaldir ozamanlar
eozlem 33+5′iz biz de. 2 gün önce bizimki de çok sakindi ama bugün sabah 6′da beni uykumdan uyandırdı ve bu saat oldu neredeyse hiç durmadı şaka gibi. 2 gün önce enerjiyi toplayıp gelmiş gibi 😂