Sydaglsen fncrv seda altın çatlak kremi ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum her gece dönüşümlü olarak. 32+5 teyim göbeğimde hiç çatlağım yok henüz. Fakat kendi yaptığım hatayı siz yapmayın. Basen ,bel yanları bacak ara ve arkasınada mutlaka sürün göbeğim çatlamadı ama buralarım çok fena çatladı maalesef oralara da sürmem gerektiğini bilmiyordum 🤷🏻♀️
Elsa57- fncrv bende bugün bu konudan ağladım eşim gördü oda üzüldü halime evdeki kremlerim asla işe yaramadı trendyoldan yag bulmuş bana onu aldık bakalım nasıl gelecek yorumları iyi bak ise yarar diyor birde can içim ya biri escabel çatlak yagi biri de kuşburnu çekirdeği yağı arifoglu sende bak istersen canım artık çatladım ama yorumlar hep baya azaldı vs demiş umut oldu bana da bu arada 34.haftamdayim tam ben de 33 e kadar catlamadim 33 sonrasi oldu ne olduysa
Booksandcats Hindistan cevizi yağı, bebek yağı, aloe vera jel , badem yağı kullandım 31+3üm malesef göbeğim çatladı her gün sürüyordum hiç aksatmadım ama bence çatlaklar kreme yağa vs bakmıyor çatlayacaksınız her türlü çatlıyorsunuz 🥲
ggmom Elsa57- hiç üzülmeyin eğer gen yapinizda varsa ne yaparsanız yapın catlarsiniz yoksa hiç bişey yapmasanız da olmaz benim anne anane teyzede hiç çatlama yok ben hiç bişey kullanmadım arada çok gerildiginde bebe yağı sürdüm hiç catlagim yok 2. Gebeligim @fncrv
nesli123- Elsa57- ben contractubex jel aldırcam bgn eşime onu küçük bir yerde denemeyi düşünüyorum çatlağın olduğu. Günde 2 kere sürmek gerekirmiş. İyi gelirse haber veririm ama biraz uzun sürer etki etmesi
fncrv Ben zaten kiloluyum ince ince çatlklarım vardı şimdi o kadar açıldılat ki yara oldular yarın aile hekimine gitsem ilaç yazar mı
sumeyyepy Sante plus yeni aldım çok kullanmadım henüz ihmal ediyorum ben de malesef, ama iyi gibi nemlendirmesi, yorumlarina bakin çok iyiydi bir araştırın derim