NNanelimonn Benim kızım olacak ilk haftalarımdan itibaren solda ultrasonda da hep soldaydı şimdi de solda dinlenip sağ tarafı tekmeliyor 😅
ggmom elif475475 hicbirseyi cinsiyetle alakası yok zaten ben birebir yaşadım iki gebeliğim siyah ve beyaz gibi herşey zıt ama ikisi de erkek 😄
elif475475 ggmom haydaaaa bunu da benim bilmem kötü oldu gibi 😅 ben de oglumdakinden farklı gidiyorum kızdır herhalde dedim. Ama iki ihtimal var zaten bakalım ne çıkacak benim kutumdan 😁
Lenaa1 1159098263 Bence sağ sol olayı uydurma tamamen birinci kızım sağdaydı ikinci kızım solda cinsiyetler de farklılık olmadı yani ☺️🌸
elif475475 ggmom ta öyle ama benim eşim de çok erkek var 3 erkek kardeş kız hiç yok eltimin direk kızı oldu mesela benim erkek ama eminim benim de ikinci erkek olacak 😅
BusrAsil2019 papatya2412 ben 9 haftalığım kontrolde kese hep sağdaydı bir oğlum var ayyyy inşallah kız olurrrrr
elif475475 ggmom cinsiyet hiç önemli değil gerçekten sağlıklı ve çok mutluu bir bebek olsun yeterli bizim için 🙃
Leylaaa_46 1159098263 kızım sol tarafda elleri asağida . Hareketini alt tarafta hissediyorum 23 haftalık