Masal7778 Kizlar benim bat 23 çok fazla beyaz akıntım var biraz önce regl oldum sandım kostur kostur lavaboya gittim regl değil beyaz akıntıymis adete iki gün kala normal mi yoksa gebe olabilir miyim yaşayan var mı bu durumu 🤗
Beybyi Masal7778 pek akıntıyla alakası yok bence ben öğrendim benimde bat 24 akıntım hiç yoktu sadece kasıklarımda ağrılar vardı adet sancısından daha fazla olan bı ağrı hâlâ da devam ediyor bı de göğüsler dolgunlasiyor hafif sertleşiyor bende öyle olmuştu
Masal7778 İlk baslardan itibaren bu ay hep beyaz akintim var regl olacagimda bu kadar olmuyordu sanki
Masal7778 İlk gebeligimde çok fazla belirtim vardı anlamıştım olursa bu ikinci olacak ama sadece beyaz akıntım var başka hiçbir belirtim yok o yüzden anlayamıyorum regl mi gebelik mi 🥹
Papatyacicegi Masal7778 vallahi geçen ay bende adetime 3 gün kala çok fazla akıntı yaşadım çok fazla ıslaklık vardı beyaz süt akıntısoydı adet oldum sandım ama yoktu 3 günden sonra zaten adet oldum yani adet dönemindede oluyor eğer korunmadıysa test yaptır çıkar ben yaptım çıkmadı
Papatyacicegi Masal7778 şu anda 6 gün var yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum çıkmazsa bile ama ne yapayım… normal kasete çıkarsa gerçekten mucize erken gebelik testi bulamadım
Masal7778 Papatyacicegi ,6 gün kala awox erken gebelik yaptım silik çizgi çıkmıştı 4 gün kala days doctor yaptım onda hiç çizgi çıkmadı bende beklemeye karar verdim
Masal7778 Sizinde çok var daha cikmamasi normal birde idrarla yapilan testler çok yanıltıyor hastaneye de gidemiyorum ben ilçedeyim
Ferise34 Beybyi benim de bat 24. Bu ay aşılama oldum ve 15. Günümdeyim. Sağlık ocağına kan verdim. Ama adet olacakmış gibi bir his var içimde. Kan vermeye giderken de öyleydim. Göğüslerim şişkin ve uçlarında hassasiyet var. Ama pek ümidim yok. Dua edin bana lütfen
Beybyi Zarifokur arada bı oluyordu ama o da normal her zaman ki gibiydi şimdi de arada bı oluyo beyaz krem gibi sürekli yoğun akmıyor yani
Zarifokur Beybyi yok benim hiç gelmiyor 🥹bu üç gün içinde iki kere falan diyebilirim. Bakalım çatlama 13 yada 14 diye düşünüyorum