Merhaba kızlar , ben dün Dr a kontrole gittim..nst de sancı 35 40 seviyesine 3 kere çıktı sadece ben bişey hissetmiyorum tabiki.. Dr da herhangi bir sancı yok bence durur daha dedi . Açıkçası ben 39. 40. Haftaya kadar beklemek istemiyorum. 3 kilo 120 gram ağırlığı bebeğin ve herşey sağlıklı şükür.. doğum pozisyonu almış ancak kanala girmemiş. Kafa büyüklüğü hakkında bişey söylemedi ama ben ulturason kağıdından 39 hafta olarak ölçümü okudum. Hurma ananas yemeye başladım. Hareketliyim evde de baya . Ama otururken vajinamin hemen üzerinde sinir ucu yanması diyebileceğim ani ağrı giriyor 30 sn gibi çıkıyor.. yürürken falanda yada tuvaletimi yaparken biraz ağrı gibi biseyler hissediyorum.. haftaya gel 37 +1 de çatı muayenesi yapicam uyarmadan dedi. Sonra 3 Ağustos a kadar kendisi yıllık izine çıkıyormus.. haftaya muhtemelen 500 gram daha alacak bebişim . 3600 u bulacak yani.. gobegimde iyice aşağıda .. sizce açıklık var mıdır yada normal doğumu bekler mi bu bebiş ve gebiş 🫠 Çok strese girdim yıllık izine çıktığını duyunca..