Gkce18 ervaca1507 canım en azından benim öyle yansımıştı erken gebelik testine 16. Gün gölge bile cıkmamıştı
Hatice5258 huvuuuuff gebesiniz diyemem teste göre evet gebesiniz çünkü dış gebelikte de testlerde pozitif gözüküyor. Evet hamilesin bebek var dediğimde hastaneye gittiğinizde Allah korusun dış gebelik derse doktor o zaman moraliniz bozulur. Heveslenmenizi istemem. Ben bile kendim için test yaptigimda net çizgi çıkmasına rağmen doktor muayenesi olup evet bebek var lafını duyana kadar sevinmedim korktum. Heveslenip üzülmek kötü bişey benim yaşamak istemediğim şeyi yaşamanızı istemem inşallah sağlıklı bir gebeliginiz vardir. Herşey gönlünüzce olsun inşallah 🤲❤🌹
Nurellaaaaaaa1212 huvuuuuff huvuuuuff canım benimde böyleydi eegl gecikmemin 7. Günü kan verdim beta 73.79 çıktı yani hamileyim. Henüz doktora gitmedim yarın gideceğim ama geç döllenme olduğunu düşünüyorum. Kuruma çizgisi öyle olmaz yapar yapmaz çizgi görüyorsan var demektir. Git kan ver
Ebruskoo Alpmom__ ben adet günümde yapmıştım aynı böyleydi vardı ama belli bile değildi çöpe attım önemsemedim sonra adet de olamadım bir hafta sonra tekrar yaptım cift cizgi oldu kan verdim beta 1844 olmuştu gec döllenme tarzı şeylerde olabiliyor sanırım
Alpmom__ Ebruskoo ya olabilir herkesin döngüsü farklı. Sadece kimseye umut vermek istemem . Benim kopkoyu olmasına rağmen sevinememiştim bile doktor keseyi görene kadar 🥹
Mlsaa99 huvuuuuff kuruma cizgiisi cikacak olan cizginin yeri belirmis hafif pembelik olsaydi var diyebilirdik ama gri bu
br2023 Alpmom__ Ben adetimin üzerinden 5 gün geçtikten sonra test yapmstm çok silikti🙄simdi 33+3 haftalık olduk geç döllenme de olabilir belki umutlandrmak istemiyorum tabi o ayrı Allah isteyen herkese nasip etsn❤️
Alpmom__ br2023 söylediğim gibi herkesin döngüsü farklıdır . Ama burda çok gördüm evet var diye insanları umutlandırıp da negatif olduğunu . Umarım vardır . Rabbim isteyen, bakabilecek olan herkese nasip etsin 🙏 en garanti sonuç gecikince kan testi vermek .