Hnfvndk 6 haftalık hamileyim bunu 4. Haftada öğrendim. Bu bilmedıgım ılk 2.haftada saçımı boyamıştım. Ya acaba bişey olur mu çok aklıma takıldı😣
Rvyd Hnfvndk milletin uydurduğu birşey hani boyarsan yok bilmem şurasında bi iz olur yok bilmem ney falan doktordan öğrendim az da olsa zararı varmış ama ne zararı olarak bilmiyorum
Kurall Hnfvndk vala ben 18 haftalık hamileyim doktoruma sordum izin vermedi deriye temasından ve kokusundan bebek etkileniyormus
Destina21 Daha ispatlanmış bir zararı yokmuş.. ama saç diplerine temas ederse tabiki sıkıntı olur çünkü saç köklerinde gözenekler var .. ama derinin altına girmesi 30 dk dan önce geçmezmiş benim saçımda çok beyaz var 20. Haftamda sadece beyazlarima sürdüm..10dk beklettim ve yıkadım.. whatsoons in organik boyasından almıştım.. yani öyle bi boyamayla bebebege bisey olmaz diyo doktor..
Beriliko 2haftalıken zaten bevek oluşmuyo hepimiz hamileliiği bilmeden önce ne işler yapıyoruz Allahın izniyle bişey olmaz
Merve1006 Bi kuaför olarak benimde haberim yoktu hamileliğimden boyadığımda🤦🏻♀️ Kokusu ve deri teması zararlı tabiki. Bitkisel falan bunlara inanmayın hepsinin içeriği kimyasal👍
Merve1006 Hnfvndk yok canım daha 18 haftadayız . Bundan önce kürtaj oldum 1 ay sonra saçlarımı boyadım hamileymişim tahmin edemedim bişey olmaz inş daha oluşmamıştı zaten bence 🤷🏻♀️