Kur Kızlar üç ay önce düşük yaptım kendiliğinden ilaçla düştü iki kere kontrole gittim doktor bir problem görmemişti ama sonrasında kasık ağrım beni ara ara yoklamaya devam etti sürekli sızı şeklinde var ki aynı sorunu yaşayan ne olabilir
Zarifokur Kur aynı sorunu yaşamadım . Fakat çok ağrınız varsa . Mutlaka bir doktora görünün. Çok geçmiş olsun . Kaç aylıktı bebeğiniz
Alpmom__ Kur düşük yaptıktan sonra bacaklarımda ağrı kalmıştı benim de . Hemen dahiliyeye gidip düşük yaptığımı söyleyip kan tahlili falan istemiştim. Allah korusun parça falan kalmış olmasın tekrar kontrole gidin
Kur Zarifokur Ağrım çok değil kuzum ama sızı şeklinde geçmiyo da sorayım dedim. 9 haftalık olması gerekirken 6. Haftada gelişimi durmuştu kese bozuldu
Kur Alpmom__ canım bana kan tahlili yapılmıştı düşükten hemen sonra ama bir sorun çıkmadı korktum şimdi. Sende birşey çıktı mı neden olmuş ağrın
Alpmom__ Kur kansızlığım vardı canım . Sürekli kanama sürekli kanama derken hiç mecalim kalmamıştı . Kan ilacı başlamıştık hemen