Hatice5258 Bebeğiniz için giyim sabun biberon vs. ürünler aldınız mı ben aldım ama ne kadar iyi yaptım bilmiyorum. Çünkü burdaki karşıma çıkan her anketteki anneler ebebek ten alışveriş yapmış aklıma takıldı? Sizler trendyol dan yada başka siteden alışveriş yaptınız mı? Memnun kaldınız mı?
gktgmom Hatice5258 ben çoğu şeyi trendyoldan aldım hatta beşiği park yatağını elektrikli ana kucağını bebek arabasını bile ordan aldım ama kıyafetlerin çoğunluğunu ebebekten aldım hepsinden de memnun kaldım kalmadıklarımı iade ettim zaten
Enginnmusab25 Hatice5258 Bende aldım yenidoğan takımı aldım instagramdan belli başlı güzel bebek mağazalarından giyim aldım trendyoldan bebek banyo seti aldım elektrikli ana kucağı aldım hatta kendimi tutamayıp bebek arabası puset falan da alacaktım ama eşim o ikisini dışardan alalım dedi e bebekten aldık şuan yüzde 40 indirim var takım aldık onlar da çıktı aradan trendyoldan almaya devam ediyorum ama zıbın takımları falan hepsi çok güzel ve kaliteli göründüğü gibi geldi 💕
biranne__ Hatice5258 ben trendyoldan sivenodan deterjanı aldım bide puset örtüsü ile minder aldım mordesign markasından ha birde penye yelek aldım miniel markasından ve çok güzel geldiler bazı şeyler güzel gelebiliyor yorumlara bakarak alın ama hiç kıyafet almadım
Aylaa123 Hatice5258 ben herşeyimi trendyoldan aldım bebek arabası beşik battaniye biberon aklınıza ne gelirse kafama göre
Melos_eymos Hem ebebekten hem trendyoldan aldım kıyafetleri krem şampuan gibi şeyleri de hangisindeki kafama yattıysa ordan aldım ana kucağı bebek arabası puset onları ebebekten aldım ama yenidoğan takımları trendyolda daha uygundu ben alırken
Hatice5258 Aylaa123 nasıl cikti karsiniza bende aliyom ama alirken korkuyorum bekarken benim telefonum yoktu internetten alışverişe kocam alıştırdı beni
Alpmom__ Hatice5258 trendyoldan şuan içinn kıyafet , müslin örtü , ağız bezi, puset örtüsü aldım hepsi organik . Gayet memnun kaldım. Biberon , emziği falan da ordan almayı düşünüyorum . Şartlamayın kendinizi bir yere
Nnoktaa Hatice5258 hangi site uygunsa oradan aldım. Hepsiburada trendyol amazon ebebek ayrım yapmadım 😬
Aylaa123 Hatice5258 niye korkuyorsunuz ki beğenmediğiniz ürünü iade etme hakkınız var sonuçta ne istiyorsam araştırıyorum yorumlarına bakıyorım alıyorum yaklaşık 5 6 senedir ben magazaya gitmiyorum çeyizimi bile trendyol hepsi burada givi yerlerden aldım yaptım sevdiğim markaların magazalarına bakarak indirimleri takip ederek hem daha uygun hem taşımıyorum kapı kadar geliyo hepsi
Enfal_06 Hatice5258 bugün deterjanlari şampuanı bebek bezlerini e bebekten aldım indirim deydi internete güvenmiyorum kıyafetlerin kalitesi kumaşı nasıl bilmiyorum
Alpmom__ Hatice5258 cam ürünler ağır oluyormuş ilk başta ama 6. Aydan sonra kullananlar var diye biliyorum . Tecrübesizim bende 🥹
Enfal_06 Hatice5258 ben 1 tane uni baby aldım kokusu çok ağır kokusuz olmasını istedim uni baby ilerde kullanırım dedim siveno aldım deterjanlari şampuani biberon temizliycisini hepsini siveno aldım indirimdeyken alayım dedim içeriği temiz olan bi marka
gktgmom Alpmom__ bende kitikate, little gusto, tinylambdan tercih ettim ohlalakoaladan da almayı düşünüyorum siz beğendiniz mi ?
Meltemm21 Hatice5258 havalar aşırı sıcak dışarı çıkmak istemedikçe trendyoldan alışveriş yapıyorum sonuçta aynı marka aynı ürün
Hatice5258 Meltemm21 tabiki öyle ben mağazalardan da alıyorum ama kıyafetlerde marka önemli mı onu anlamadım malına bakmamız yeterli mi ?
Meltemm21 Hatice5258 sürekli alışveriş yaptığınız bi marka varsa oralar daha iyi oluyor ama önemli olan tabiki malı
Hatice5258 Enfal_06 kapağını açmadım ama bi koku var evet ama hoşuma gitti benim deterjanın kokusu mu bilmiyorum ama