beautifulgirl Kızlar devlete gidiyorum anca randevu düşürdüm 19.haftama geliyor erken mi acaba önceki hamileligimde 21. Haftamda olmuştum .Siz kaçıncı haftada oldunuz iptal edeyim mi
fairytale_ beautifulgirl hangi devlet hastanesi acaba benim baktıklarım hep riskli gebeler için yazıyorda devlet 20den sonra bakmıyor dıye bılıyorum normal bence
100924 beautifulgirl hangi hastaneden aldınız acaba fairytale_ benimde hep detaylı ultrason yapılmamaktadır diye yazıyor
Annemucize beautifulgirl erken ben 20de gitmiştim erken demişlerdi net göremedik deyip 22ye tekrardan randevu alıp gel demişlerdi
kuzeymom__ beautifulgirl ben 20. haftamda gittiğime çok pişman oldum bebeğin tek böbrekli olabilir dedi ama çok küçük daha oluşmamış da olabilir dedi 22 den önce yaptırmayın diyorlardı keşke dinleseydim şimdi kendi doktorum baktı böbrek yerinde ama o 3 hafta bana zehir oldu
beautifulgirl fairytale_ çam sakuraya gidiyorum canım evet öyle yazıyor özellikle detaylı yapılmamaktadir yazmıyorsa randevu alabilirsiniz canım
fairytale_ 100924 bendede hep öyle yazıyor özele gıdıyorum normalde ama orda 3500 milyar istemiyor bu yüzden devletı ıstıyorum guzel doktor bulursam tabı
beautifulgirl Annemucize o zaman yine 21 haftama doğru alayım randevuyu bend e10 gün kontrol süresi var ya tekrar öyle gidebilirim diye düşünmüştüm
fairytale_ beautifulgirl riskli gebelik olanı alırsam bakıyorlar mı yani canım sen o hastanede hangi doktoru aldın birde bakıldıktan sonra doktor nasıl onuds söyler misin bende haftam gelince alayım olmadı
beautifulgirl kuzeymom__ teşekkür ederim canım tamam o zaman ben yine 21 haftama doğru gideyim devlet olunca randevu bulmak zor oluyor gerçekten
Basakplt kuzeymom__ banada sol böbreginde kist var denildi malesef ki :( keşke benimkide Bi mucize olup kaybolsa düzelse Allahim sen sesimi duy :(
Kadersaahin kuzeymom__ maalesef bizim de sol böbrek yok, çok şükür senin sonradan görünmüş bizim görünmüyor
100924 fairytale_ bende özele gidiyorum özelde gittiğim doktor alabiliyorsan Zeynep kamilden randevu al orda yaptır dedi ama dediğim gibi randevu alacağım tüm baktığım hastaneler de bu şekilde yazıyor. Nasıl alacağım bilmiyorum
fairytale_ 100924 sanırım riskli gebelık yazan doktorlara alınabılıyormus yukarıda bırı öyle yazmıstı ama anladığım kadarıyla
beautifulgirl fairytale_ ben ilk hamileligimde öyle gittim çam sakuraya yaptılar sadece riskli gebeliklere bakıyor yazıyor
beautifulgirl hilal_wq4 29 unda kontrolüm var olmadı kadın doğum doktoruna sorarım bende emin olamadım ne yapacağıma
odtz beautifulgirl İbrahim hoca bizim bi tanıdğımız ama o bakmıyor onun ekibindeki genç hocalar bakıyor. Ben tekrar gittim yine göremediler özele gittim sonra, perinatolojinin en iyi doktoru dedikleri bi hocaya gittim