myavocado Rumuz36 ben de kullanıyorum hamileliğimin başından beri, kahvaltı arasında içiyorum, yani bircikiclokma yiyip vitamini içip sonra kahvaltıma devam ediyorum o şekilde bulantı olmuyor.
neslsah-1 Rumuz36 bem kullanıyorm doktoruma danışıp doğuma kadarda kullanmayı düşünüyorum uygn görürse mide bulantısı yapıyo ama ben uzankçıcağım yani yatacağım zaman atıyorm bişey olmuyo o zaman
myavocado yokusbebek evet kullanıyorum oreferon, sabah aç karna deniyor ama ben iki lokma yiyip öyle iciyorum onu da
yokusbebek myavocado Onda da folik asit var mı? Ben de pregnom Max kullanıyorum. Demir olarakta gyno ferra sanol. ikisinde de folik asit var. acaba fazla mı oluyor diye düşündüm.
myavocado yokusbebek açıkçası bilmiyordum şimdi siz deyince oroferon demirin içine baktım, okudum folik asit yokmuş. Bilemedim fazla olur mu ama ikisini de doktorunuz verdi ise bildigi vardır herhalde, ferra sanolda az miktarda filandır belki folik asit
myavocado yokusbebek 🙄 multivitaminden de çokmuş, ama inanın hiç bilgim yok. Bence doktorunuza sorun,aklıma takıldı diye açıklar aklımız rahat eder.
yokusbebek Gizem9688 Yaa öyle mii Ben doktor değişikliği yaptığım için kafam karıştı. Yeni doktorum pregnom maxı verdi. Demir kullaniyor musun dedi evet dedim. Marka vs. sormamisti. Aklıma gelince bu endiselendim.
Gizem9688 yokusbebek ben en basindan beri multivitamin kullaniyorum. Demire basladigimda benim de aklima takılmıştı sormustum. Demir bende yan etki yapti tabi sonra doktorum kullanma birak dedi ondan kullanmıyorum su an ama olsun sizi rahatlatayim