06Canan Sumay 34.haftamdym bendede oluyor ilk gebeliğimde de olurdu büzüşür dururdu kızım ilk gebeliğimde yerleri daralıyor artk
Damlaozzz Sumay Şu an tamda bunu yaşarken çıktı karşıma postunuz o kadar sertleştiki hareketleri toplanması nefesim kesiliyor artık resmen
SrpYlmz Sumay ben 34+4 üm 30/31 den beri var bı sağda bı solda toplanıyor . Doktora dediğimde sancı var mı diye bakalım dedi yoktu çok şükür öyle toplanması normal yalancı sancı demişti ortada toplanır ağrın olursa o zaman sancı kasılma oluyor demişti
Bsk_cb Sumay bende yana yatınca oluyor tas gibi duruyor hissediyorum 24 hafta olduk bu gün tuhaf hissediyorum öyle olunca sakıncalı mı acaba
tugcemom_ @Sumay bende 38 haftalığım sürekli midemin olduğu yere toplanıyor doktora söylediğimde popusuyla beraber kendini toplamış oraya demişti. Ama hep aynı yerde aşağıyada inmiyor
Sumay tugcemom_ bana doktor nstye her hafta gerekmez dedi en son 35+2de gittim bidaha 39+2 de cagirdi şuanda 38.haftamdayim
Sumay Bsk_cb benimde sizin haftanjzda baslamişti toplanmasi karin sertlrşmesi ama bebek buyudugu icin herhalde siz yinede doktora soyleyin
Booksandcats 31+3üm ama bizim oğlan da hep sağ tarafta topluyor kendini uzun sürmüyorsa sorun yok demişti doktorum doğuma hazırlık yapıyorlarmış 🥰
gmz10 Bende de oluyor, 34. Haftadayım. Baya sertleşiyor ama benim beneğin olmadığı taraf da kasılıyor. Bazen de sırtını dayıyor, bebeğin olduğu taraf sertleşiyor.