Sinemm66 Papatyacicegi hamile olduğum hafta Kayınpederim kaybettiğim için Eşim çok üzgündü sana mutlu bir haber vereyim mi dedim O da istemiyorum falan demişti Sonra WhatsApp üzerinden teslim resmini attım mutlu haber dediğim buydu dedim sonrasında sevindi
Nisapoyraz4270 Papatyacicegi hastaneye gittiğimde 5 haftalıktı o sırada 14 şubatta yakındı ozamana kadar sakladım kutunun içine zıbın üzerine uykusuz gecelere hazır ol babacım ben geliyorum yazdırmıştım ultrason kağıdını emzik ve patik koymuştum 14 şubatta normal bir hediye almışım gibi açtı bi anda ne diyeceğini de bilemedi gözleri dolmuştu 🥰
4ysegulec Papatyacicegi hep kutu vs. Hazırlamak istedim ama o an öyle olmuyormuş heyecandan lavabodan çıkar çıkmaz gösterdim “baaakkkk” diye😂😂 “ama test bozuk da olabilir güvenme hemen sevinme” dedim hevesi kursağında kalmıştı kan testi yaptırdım sonucunu almaya gittik arabaya bindiğimizde suratım asıktı “yok mu🥺” dedi “varrrrrr” dedim sarıldık eve gidene kadar kahkaha attı.😂😂
Eda5924 Papatyacicegi sevgililer günüydü o bana hediye almıştı ben dışarı cikamadigim için alamamistim o gün arkadaşıma gittim orada test yaptım şok oldum tabi sonra orda hemen ufak kutu hazırladık süsledik yazı yazdım testi koydum eve gelince dedim sen bana hediye aldın ben alamamistim buda benim hediyem açmadan sarıldı ya saçmalama ne gereği var dedi 🤣🤣 bende dedim bı aç ona göre öyle görünce şok oldu 😍🥰🙃😄
HlionY Papatyacicegi ben doğum gününde soylıcekdim olmadı yılbaşında söyledim geri sayım yaparken bi anda içinden testin olduğu patıklerın olduğu baba oluyorsun kartının olduğu kutuyu çıkarıp kapağını açtım yenı yıla 00.00da baba olduğunu öğrenerek girdi
HlionY Papatyacicegi eyerki yılbaşına falan denk gelmeseydı şu zamanlar olsaydı kargoacıyırmus ve açamayıp ona actırıyormus gibi yaparım yada bak yeni şeyler aldım diyip bunu sen aç bunu ben diyip hamılelık testını falanda koyabılırdım
Mrskocc Papatyacicegi ilkinde karşımda oturuyordu testin resmini attım bu ne idrar tahlili mi demişti 🤣🤣 ikincide de oğluma testi verdim götürdü salona şoka girmişti ama en azından tanıdı bu defa 🙈
Zeliha1818 Papatyacicegi Benim 2 düşügum var ve 2 yıldır da hep tedavi filan gördüm hep olumsuz yanıt aldım daha sonrasında da ramazan ayına 1 hafta varken test yaptım tesadüf eseri çift çizgi çıktı o şey ile aradım dükkanı kapatıp hemen eve gel filan diye oda baktı çift çizgi bız emin olamadık hemen randevu alıp hastaneyee gittik kan verdim Dr hamilesin diyince oturup ağladık orda ama hep sürpriz yapmayı istemiştim..
babygst Papatyacicegi 1. De tüp bebekti her şeyin içindeydi 😁 Bebek kızımın 3. Ayda oldu o yüzden telde görüntülü ile gösterdim 😹
Esrabkk Ben kaç gündür hüngür hüngür ağlıyordum bide regl olmam gereken gün olmadım, hamileyim diye şüphelendim, erken test aldım, eşim benimle beraber öğrenmek istedi, dedi tepkini merak ediyorum diye öyle beraber çizgiye baktık öğrendik ikimiz aynı anda 😊
Livazen Papatyacicegi bi reels gördüm gel onu çekelim diyip yanıma oturttum. Kadın ve erkeklere tavsiyeler gibi bir iki cümle planlamıştım önceden. Kadınlar kısmında güzel mi güzel bir kadın olduğunuzda önce işinizi elinize alın, sonrasında evleneceğiniz eş adayının her şeyden önce merhametli olmasına dikkat edin zenginlik yakışıklılık mal mülk bunlar geçici şeyler ama kendinize bir eş seçerken çocuğunuza da bir baba seçtiğinizi unutmayın diyip cebimden testi çıkardım videolu bir anı olarak kaldı ☺️
MorKelebek54 Papatyacicegi 4 gun gecikmem vardi esim de biliyodu (gebelik istiyoduk ama olmuyodu) o ay asilama denicektik o yuzden reglimi bekliyodum ama gecikmem olunca hadi bi kan vereyim dedim kan verdim ilk ben sonucu gordum tabi ben şok 😂 telefonu masaya firlattim direk edim hemen aldi bakti (tabi o da anliyodu sonuclardan artik kac olmasi gerektigini frlan bikiyodu) o da gorunce gözleri doldu felan o sekilde ogrendik yani 😂 simdi oglum nerdeyse 3 aylik olcak (29 unda) cok dukur rabbim bize nasil etti isteyen de herkeze nasil etsin insallah kimseyi aratmasin rabbim🤲🏻