kardelengurler7 Damlao 27+2 bugün baya az hissettim hareketlerini normalde daha çok hareket ederdi bir şüpheye düştüm açıkçası kontrole gittiğimde soracağım umarım bir sorun yaşamayız
Haticemhy2727 Damlao aynı durum bendede vardı bugün kaç gündür hareketleri iyidi dün geceden beri yoktu
Songul211 Haticemhy2727 benim 26 haftalık bugün çok sıcaktı ve gün boyu mutfakta Ocak başındaydim ondan da olabilir diyerek kendimi korkutmak istemiyorum
kardelengurler7 Haticemhy2727 nasıl oldun canım var mı gelişme benim kız kıpır kıpır olmaya başladı var mı sende değişiklik
Ecemss16 Damlao 27 den sonra hareketler azalıyor tekmeler yerıne gezmeler baslıyor o sırada da bi durgunluk süreci oluyor resmen bebede yani benım 27 ye kdr depar atan bebe 27 den snra gezmeye basladı ondan once cok az hareket etti ondan :) düzelir merk etmeyin insallah
Zeynep0709 Damlao Benimde bi kaç gün çok az hissediyordum hani ki doktora gitmiştim bi sıkıntı yoktu ama hareketleri için sormayı unuttum. Ama düzeldi belki arkadaşı dönüktür ondan dolayı hareketlerini az hissediyoruz tatlı bi şeyler yiyip dinlen öyle bi bak
Busra5354 Damlao bizde 28+ 2 olduk dediginiz gibi bi kac gun hareketliyken 1-2 gun az hareket ediyor. Bu annenin nasil hissettigine yorgun olup olmadigina bagli. Bazende pozisyonundan dolayi hissedilmiyormus. Suphelendiginiz de bi cikolata yiyip hareketlerini kontrol et demisti doktorum. Merak etme yorulmustur muhtemelen
Dikayumerko Bende 24 haftamda az hissetmistim allah allah dedim 23 de hiç durmayan bebek şimdi niye böyle diye doktorum o nasıl isterse öyle hareket eder keyfi gelir eder demisti 26. Haftadayim şuan çok fazla hareketli lütfen moralinizi bozmayin