11 temmuz perşembe sabahı 6 buçuk gibi kasılmalarla uyandım. Wc ye gittiğimde pembe bir akıntı gördüm hemen doktoruma yazdım. İki gün önce çatı muayenesi olmuştum ondan dolayıdır dedi. Çunku doğumu en erken 22 temmuzda bekliyorduk. Eşimde doktordan aldığımız mesajı görünce ise gitti. Gün boyu aksama kadar önce 30 dk, 20 dk sonra 10 ve 7 dk arayla sancılarım gelmeye başladı. Hareket edince yürüyüş yapınca geçiyordu bende yalancı sancıdır diye düşündüm. Akşam 6 gibi sancım olmasına rağmen kuaföre bile gittim 😂 sonrasında annemlere yemeğe geldim ve şimdi başlıyoruz 😂 yemeğe oturduk ve sancılarım giderek sıklaşıyordu ama ben hala yalancı sancıdır daha doğuma var diye telaş yapmıyordum. Wcye tekrar gittiğimde peçeteye silince nişanim geldi ve o an anladım sancılarımın gerçek sancı olduğunu 😂 ben hemşireyim,
kardeşim de ilk ve acil yardım uzmanı teyit amaçlı hemen yanıma çağırdım o da nişanım geldiğini söyledi. Doktorumu aradım durumu anlattım hemen hastaneye gitmemi nöbetçi doktora muayene olmamı istedi. Akşam 20.30 21.00 gibi annemlerden apar topar hastaneye çıktık. Nstye bağlandım nöbetçi doktor sancılarımı görünce alttan muayene yaptı 3-4 cm açıklığımın olduğunu söyledi kendi doktorumla konuştular ve gece 00.00 gibi yatış verdiler. Normal doğum yapacaktık, sezaryen olma ihtimaline karşı kanlarım alındı hazırlıklarım yapıldı. Ebemiz pilates topu getirdi biraz onun üstünde zıplamamı istedi bebeğimin başı tam olarak kanalda değildi çünkü. Tekrar nstye bağladılar, sancılarım dayanılmaz bir hal almış durumdaydı sürekli abese suresi 20. Ayeti okudum. Ebemiz tekrar açıklık kontrolü yaptı 8 cm olmuştu doktorumuzun yolda olduğunu söyledi ve saat 06.30 da beni hemen doğumhaneye aldılar. O sırada doktorum beni doğumhanede bekliyordu. Ben biraz korkup telaş yapınca destek olması için eşimi de çağırdılar. Doktorumun ve ebemizin yönlendirmesiyle 06.58 de oğlumuzu sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık. Doğumdan yarım saat sonra ayağa kalkıp duşumu bile aldım. 😇 Ufak bir dikişlerim var sadece o da çok ağrı yapmıyor. O sancının yanında hiçbir şey 😂