Betulceeblog Esrakrc Benimde öyle oldu kimyasal dedi doktor ama tekrar yükseldi kürtaj oldum rahmimi temizledi sizin doktorunuz bir şey yapmadı mı bu duruma
noble1 Az yükselme ya da bir düşüp bi yükselme durumu dış gebelik olabilir dedi doktorum, yakın zamanda yaşadım böyle bi durum. az az da olsa dştüğü için kimyasal dendi bana. ihmal etmeyin kontrole gidin 🙏🏻
momofmychildren noble1 ben de sizin gibi aynı yorumu yapmıştım hatta her gönderide denk geldikçe söyledim ama artık sürekli olumsuz konuştugum için gönderi sahibinin beni yanlış anlayacağını düşünüyorum ☺️ Benzer şeyleri ben de yaşadım
noble1 momofmychildren maalesef insan bi umuda tutunmak istiyor ama bebek istemekten çok daha önce kendi sağlığımızı düşünmek zorundayız. İhmal edilmeyecek bi süreç. Siz bana da çok yardımcı olup bilgi vermiştiniz🙏🏻🌼
Betulceeblog Esrakrc Beta değerim düştü kimyasal dedik ama tekrar yükseldi doktor da kendiliğinden sonlanacak bir gebelik değil dedi kanamam da vardı oda rahmini temizleyeceğim kanama alanını yani dedi. Ondan sonra da betan düşmezse dış gebelikten şüpheleniriz dedi ama düştü çok şükür
NigarH Bendede 2.95 ilk betam sonra 21.5 oldu ucuncu betam 9,15 dushdu. 4 gun sonra adet oldum. Kimyasal dedi Dr