Elif2907 Kizlar yardiminiza ihtiyacim var sizler detayli ultrasunu kac paraya ve hangi hastanede yaptirdiniz agustosun 7sinde gidicem bende ama uygun bir hastane ariyorum
qusel Elif2907 Anadolu yakasına gecme şansın varsa Ümraniye’de Erbil cakarda çektirdim kartla 2700 nakitte 2500 e çekiyor 1 saat sürüyor gayet ilgili çok memnun kaldım
Ysmnpmk Elif2907 asya Hastanesi’nde cektiricem ay sonu 2.500tlye renkli ultrason veriliyor muayenede bı 40 dk sürüyormuş
Mervealya1992 Elif2907 özel hastaneye vok para verme fındıkzade gorunteleme merkezlerife bakıyor en sın 1500 tl idi detaylı
elif475475 Elif2907 ben Medipol megaya gidiyorum doktorum orda bana Başak Kayayı önerdi henüz gitmedim ama yorumları iyiydi. 5000 civarıydı ücret de şu anda
Bilibon Gungoren hastanesinde perinatoloji dr hna 3500 e yapyirdim ama zam gelmis yanlis bilmiyosam 4000 ooldu galiba
qusel Elif2907 açıkçası ben memnun kaldim.radyojide o parayı verene kadar doç. Perinaloga verdim. Zeynep kamilin drlarindan kendisi. Ve ulaşımda çok basit
Bilibon Elif2907 perinatoloji diye bide yakin diye bakmadim cok baska yere ha aklimda ali ekiz vardi oda fiyat olarak oyleymisdir radyoloji dr uda var bakiyo o ne kadar bilmiyorum bi sorun isterseniz
Mervealya1992 Elif2907 hekımoğlu görunteleme yaz fındıkzade madonun orda watsaptan fiyatta sorabılıyorsun randevu verıyor sana