Badem089 Merhaba, ben avukatım ama burdan bu şekilde bilgi alarak çözülecek bir problem değil bu. Dosya kapsamını incelemek gerekir. Anlaşmalı boşandığınıza göre, aranızda bir protokol imzalandı, bu protokolde de, mahkemenin kararında da bir ay yatılı kalma yaziyordur, siz bunları kabul edip imzalamişsiniz. Şu an dosya ne aşamada bilmek lazım, eğer boşanma kesinleşti ise, siz istinaf hakkından feragat etti iseniz, istinaf süresi geçti ise zaten öyle adliyeye gidip dilekçe verip, itiraz edip çözülecek bir problem değil bu, kişisel ilişkinin duzenlenmesi için sıfırdan dava açmanız gerekecektir muhtemelen. Muhtemelen boşanmayı da bir avukattan destek almadan kendi kendinize yaptınız ve şu an bu mağduriyeti bu yüzden yaşıyorsunuz. Lütfen bu hatalı tutumunuzu devam ettirmeyin, dosyanızın tamamını, protokolü gerekçeli kararı, tebliğ tarihlerini v.s. incelemeksizin hiçbir avukat yardımcı olamaz size buradan. Bir avukat ile yürütün süreci, eğer maddi olarak avukat ücretini karşılama imkanınız yoksa, geliriniz yoksa, adlı yardima başvurun size ucretsiz devlet tarafından avukat verilir. Adliyeye gidip adli yardım merkezine gidip oradan bilgi alıp, başvuru yapın.