Mduygum enan bugun baska bi doktora gittim normal dogumu deneriz baktic cocuk skisti sezeryana doneriz dedi Cocukta bi risk olusur mu dedim hayir dedi Peki bende dedim her dogum bir risktir dedi net bisi soylemedi ciktim geldim ne diyim
enan Mduygum yaaa sakinoyle bisey yapmayın cocuk sıkışırsa falan ne demek duydugum.en sacma sey hangi şehir ve hastanedesiniz siz ?
Mduygum Reina bugun gittim baska bir doktora Normal dogum denenir bebek skisirsa sezeryana donulur dedi Bebekte bir risk olusur mu dedim yok olasilik dusuk dedi Peki ya bende dedim her dogum bir risktir dedi Net bisi soylemedi Ciktim geldim ne diyim kadina
Reina Mduygum canm inan herşey doğum anında belli oluyor. İçinde kalmasn normali dene, bebeğin iriyse zaten sezeryana dönülür. Ama bol hareket et perine masajı yap.
Newmomy Mduygum Bence sezaryeni kabul et doktorun cok mantıklı açıklamalar yapmış bende 24 gün önce sezaryen oldm doğum sonrası sana bakıcak işlerini yapacak biri varsa hiç dert etme ilk zamanlar kendini cok koruman gerekicek cnkü
ATC Mduygum ben normal dpgum yanlısıyım ama bu durum bi nevi zorunlu gibi doktorunuza kulak verip sezeryan olmayı tercih edebilirsiniz sonuçta keyfinize sancı çekmiyim sezeryan oluyum demiyorsunuz bi engel var önünüzde 😊
deletedmom6295 Mduygum doltorum başlangıçta normal doğuma yönlendiriyordu. ben de kendimi buna hazırlmıştım. sonra bebek içeride kilo almamaya başladı. şeker hastası olmam ve yalancı sancıların iekeirmi yükseltmesiyle de normal doğum kararımızdan vazgeçip planlı sezaryen oldum. doğumda bebeğim strese girdi ki toplam 5 dk sürdü ciğerlerinde su kaldı ve küveze girdi. normal doğum diye diretseydik benim ve bebeğimin başına neler gelirdi bilmiylrum. önemli olan anne ve bebeğin sağlığı ve inanın yine doğursam epidural sezaryen olurum. 3. günü kendi işimi kendim görmeye başladım.
iremby Mduygum sezeryanda bir dogum sekli bu kadar abartmaya gerek yok. Doktor ne uygun goruyorsa bence yapmak lazim. Anne ve bebegin en saglikli sekilde cikacagi dogum o anne ve bebek icin en sagikli ve iyi dogumdur.
Emel_ Mduygum ben normal doğum da bebeğe çok daha fazla stres bineceğini düşündüğüm için sezaryen doğum istemiştim. Nitekim içime doğmuş herhalde, çünkü planlanan günün sabahı içeride kakasını yapmış bebeğim karnımı açınca aaaa dedi doktorum 🙃 çok da acı çekmedim açıkçası, tabii yapıya göre değişir.
SevimRecep Gamzesila yok özellikle sunuda yiyeyim dediğim birşey olmadı ama çok güzel bi hamilelik geçirdim ne mide bulantısı yaşadım nede farklı bir durum 32. Haftaya kadar çalıştım düzenli beslenmem vardı sabah öğle akşam meyve ve kuruyemiş fazla yedim birde hamileyim diye kendimi hiç biseyden esirgemedim herşeyimi kendim yaptım sanırım bu şekilde tombis olması genetik kardeşim 5.5 kg doğmuştu kayinvalidemin 4 çocuğu var hepside 4 kg üstünde doğmuş doktorum seninki belli genetik dedi😉😉😉
Esr34 Mduygum canım doktorunu dinle inan normal doğumda kesi yapılarak doğumdan bin kat daha iyi sezeryan 🤷 doktorunun dediği gibi sezeryan öcü değil 😊 iyi doğumlar canım sağlıkla al bebisini ❤️❤️
Bayanulu Mduygum ablamında 8 cm açılması oldu 12 saat sancı çekti, suni sancida verdiler ama bebeğin kafası büyük olduğu için sezaryen e dönmek zorunda kaldı. Bence hiç kendine eziyet etme 😊😍
Mduygum Bayanulu doktorumda aynisini soyledi acilman olur musait bir yapin var ama karnindaki bebege uygun bir yapin yok bebegin kafa capinin genisliginden dolayi sezeryana donmek zorunda kalabiliriz boyle bisey yasamani istemiyorum Ha bi sekilde belki de dogurursun ama aldigin hasardan sonra ikinci gebeliginde sknti yasarsin bu cocukla yaptigin normal dogumdan sonra ben zannetmiyorum ki ikincide normal olsun illa ki sezeryana donersin bu sefer hem alttan hem ustten dikisli olacaksin gerek yok dedi
Nursen21 Mduygum seni sezeryana yönlendirmiş hep Yanlış anlama beni ama ben olsam normal düşünürdüm yinede sen bilirsin tabiki
Betllll Mduygum sezeryanla doğum yapanları doğum yapmamış sayan bi zihniyet var gerçek bu ama aklımda bi soru işaretide kalıyosa başka bi doktora görün cnm
Mduygum Betllll dun gittim baska bir doktora bebek skisirsa kanal da sezeryana donulur dedi bebege zarar verir mi dedim yok vermez sanmam dedi peki bana zarar verir mi dedim her dogum bir risktir dedi yuvarladi lafi bisey diyemedim ciktim geldim
Betllll Mduygum sıkıntılı bi durum cnm riske atma istersen doğum sırasında allah korusun sezeryana dönüş yapılırsa senn toparlanmam çok zor oladabilir