1Sendemi2 Merhabalar. Kalça ultrasonunu devlette çektiren var mı? Her devlet hastanesinde cektirdiniz ? Özetlerini fiyatı çok fazla ? İlk göz muayenesi içinde aynı soruyu sormuş bulunuyorum. Birde yenidogan sünneti için bilginiz var mı?
Nuraytmn 1Sendemi2 ben yakacık devlette kalçayı yaptırdım sünnette 1 yaş öncesi devlet yapmıyo diye biliyorum
1Sendemi2 Hilal2901 hangi devlette yaptırdınız acaba bilgi verir misiniz? Çocuk hastalıklarından randevu alıp mi gittiniz?
Caglaguney 1Sendemi2 bende Salı günü için randevu aldım kartal devlete çocuk hastalıklarına bebeğim 15 günlük oluyor tam onlar yönlendirme yapıyormuş o yüzden biraz geçe verebiliyorlar bende zamanı geçmeden erkenden randevu aldım
Hilal2901 1Sendemi2 pendik eğitim araştırmada takipliydik biz evet çocuk doktoruna randevu alıyorsunuz kalça ultrasonu için sizi yönlendiriyor sonra radyolojiden gün alıyorsunuz. Erken gitmekte fayda var ertelemeyin cünkü ileri tsrihe veriyorlar❤️ göz için normal her hangi bir göz polikinliğine randevu alıyorsunuz çocuk için ayrı bir yer yok. Sünnet için de çocuk cerrahı veya cocuk ürolojiye randevu alıp danışabilirsiniz. Ama bir sıkıntı yok ise sanırım devlet erken yasta sünnet yapmıyor siz yine de randevu alıp danışın
1Sendemi2 Caglaguney anladım bizde bugün 10 günlüğüz. Cuma günü 15gunkuk oluyor. Bu kadar erkenden randevu almak gerekiyorsa bnde haftaya için bakayim randevulara. Sisin kiz mi erkek mi ?
Caglaguney 1Sendemi2 sağlık ocağındaki hemşirem biraz zor randevu alınıyor erken alın dedi bizde erkenden aldık, erkek bebeğim
Zeynepppp34 Hilal2901 merhaba Pendik eğitim araştırma da hangi doktorda takiptesiniz acaba . Doğumu da orda mı yaptınız ? Bende riskli gebelik bölümüne gidiyorum da takipli hasta olabiliyormuyum bilmiyorum
Hilal2901 1Sendemi2 tica ederim ne demek baska bir sey sormak istersen bildiğim kadarıyla destek olurum😂
Hilal2901 Zeynepppp34 hangi doktora randevu bulursam ona alıyorum😂 zaten kime gidersen git dogumunun olacagı gün acilde kşm varsa şansına o dogurtuyor. Tskipli hastaları nasıl olursun bütün kayıtların orda oldugu için bişgilerine hakim oluyorlar acilden girş yaptııgında. Dogumum orda olacak geçen yıl da oglumu almıştım kucagıma o da orda oldu
1Sendemi2 Nuraytmn yakacık devletten cocuk doktoruna randevu alıp gittiniz ve onlar kalça ultrasonu için gün mü verdiler. Ne kadarlikken gittiniz randevu için? Sanırım dediğiniz gibi sünnet yapılıyormuş 1 tadından önce. Özel araştıracagim onun için. Kalça ultrasonunu aklımdan çıkarsam gerisi gelir
Nuraytmn 1Sendemi2 Yakacık Şuan kapandı depreme dayanaklı değil diye çocuk doktoruna randevu alın onlar zaten size tarih veriyorlar
1Sendemi2 Caglaguney ya çok iyiymiş o zmn. Sizin oğlunuz ne kadarlik şuan. Benim bugün 11 günlük. Cocuk doktoruna mi randevu almış arkadaşınız nasil bir yol izlemiş bilginiz var mı? Pendik devlette kalça ultrasonu da çekilir belki