sukranbzty1 Hanımlar merhaba Bir haftadır belirgin beyaz kremsi akıntım var kaşıntı yanma herhangi bir şey yok kokusuz acaba hamilelik belirtisi midir adetim geçti bayağı geçti ama testler negatif çıkıyor
Ea_aylms6 sukranbzty1 bende hamileliğimi öğrenmeden önce öyle akıntı gelmişti ve belim çok ağrıyordu😍
sukranbzty1 Ea_aylms6 İnşallah benimki de hamileliktir yarın doktora gideceğim test yapıyorum negatif negatif negatif hayırlısı olsun bakalım belim ağrımıyor ama iki gündür de karnım ağrıyor
Papatyacicegi Ea_aylms6 ya adetime 7 gün var ıslaklık hissetim bir baktım beyaz akıntı korunmadık değerlendirdik olabilir mi
sukranbzty1 Ea_aylms6 doktora gittim beta 0.0 çıktı böyle sonuç olabilir mi ? Hala adet yok söktürücü verdi ama icmeyecegimm olmazsam pazartesi kan vereceğim tekrar
Ea_aylms6 Papatyacicegi hiç bilmiyorum ne desem yalan olur ama gebe olmadığımı bilmeden benden hep beyaz akıntı gelmişti
Meridaily Benim de adetime 1 gün var. Beyaz akımtı var birkaç gündür ama kaşıntı koku vs yok enfeksiyon diye düşünsem.
sukranbzty1 Elamomy doktora gittim beta 0.0 çıktı böyle sonuç olabilir mi ? Hala adet yok söktürücü verdi ama icmeyecegimm olmazsam pazartesi kan vereceğim tekrar
Crnnn7 Elamomy aslında stres ve olmamayı takmak da çoook etkiliyor kafamızdan atabilsek biraz kendimi mahvettim ben de düşüne düşüne :(((