lidyamom 3 gün sonra doğum olacak evde kendi halinde kedi kızımız da var 4 yaşında 4 yıldır bizimle, umarım sorun yaşamayız diyorum, tecrübe edenler var mı ?
EceNaz26 lidyamom benimde kedim var bebiş daha doğmadı kaynanamlar annemler ver kediyi diyip duruyo baskıdan bıktım hic bisey olmaz diyorum umarım dediğim gibi olur 😄
SibaLuna lidyamom bizim kedilerimiz çok şaşırdı ve üzüldü bebeğe yaklaşmıyorlar ama bana hayal kırıklığıyla bakıyorlar bebek ağladıkça bu nereden çıktı der gibi 😭😭😭
Damlaozzz lidyamom Aynı durumdayız benimde çarşamba günü doğumum en çok merak ettiğimiz şey evdeki oğluşun bebeğimizi göreceği an 🙈
cerend2024 lidyamom Bu başlıkta ben de bekleyeyim çünkü gerçekten çok merak ediyorum tecrübe edenleri☺️ Benim de 3 yaşında dişi kedim var çok uysal ve sosyal bebeğim gibi seviyorum onu zaten o da bize çok düşkün. Oğlumuz Ağustos sonu gibi doğacak. İstemeden bebeğe zarar verir üstüne yatar nefessiz bırakır diye bir süredir geceleri yatak odamıza almıyoruz bizimle uyumayı çok sevmesine rağmen😔Umarım bebeği kıskanmaz depresyona girmez🥲
lidyamom EceNaz26 Bizimkiler ne kadar kıymet verdiğimi bildiği için bide benim tersimi bildikleri için öyle şeyler söylemezler zaten öyle düşünmüyorlar da ya 😃 bana daha çok dış kapının dış mandalı insanlar kedi nolacak bebek doğunca diyorlar bende bişey olmayacak normal devam edicez hayatımıza diyorum ☺️
Drfatma Bizim de iki tekir kedimiz var her yönden iyi olacağına inancım tam. Biri uysal biri oyuncu ama tekir olup da bebeğe zarar vereni hiç görmedim aşılarına dikkat etmek lazım. Zaten bize okulda öğretilen de doktor abi ablalarımın dediği de evcil hayvanla büyüyen bebekler bir çok yönden avantajlı daha az hasta oluyorlar alerji riski daha az vsvs
lidyamom Drfatma sağlık açısından hiç bir kaygım yok zaten merak etmeyin 1 hafta önce veterinerde kalan tüm aşımızı tırnak bakımı falan hepsini hallettik ben kedimi öpüyorum zaten sürekli 🫠🫠 benim kaygım daha çok duygusal olarak ne hissedecek kıskanır mı üzülür mü tepki gösterir mi yada aksine belki sever benimser diye burda güzel şeyler duymak ☺️
lidyamom SibaLuna ne kadar oldu ? Henüz yeniyse bide benim kediş gibi hiç küçük bebek görmedilerse o yüzden şaşırmışlardır bence evde kalıcı olduğunu anlayınca umarım severler birbirlerini 😊
Bestedalgc Benimde 4 yasında iki kedim var henüz doğum yapmadım ama o gün yeni doğum yapan kuzenim geldi 3 aylık bebeği ilk bi korktular bebekten sonra ayağını koklayıp onu izlediler ters bi tepki vermediler pusetinde yatmak istediler hatta 😂 bebek ağlayınca kedilerimden biri dayanamayıp kaçtı bile
EceNaz26 lidyamom ben bişey diyemiyorum da sağolsun eşim susturuyor diyenleri 😄 bir de zaten aile parayla alıp 3 ay sonra bakamıcaz diye vermişler ben sahiplendim simdi nasıl aynı şeyi yapabilirim onaa, beraber sakince büyürler inşallah 🙏🏻😊
lidyamom Damlaozzz ayyy aynı günmüş doğumumuz da 🫣bizimki de dişi 🫠 umarım sorun yaşamayız ya siz de biz de 😅çünkü çok seviyorum onu da ilk bebişim o benim 🥹
Damlaozzz lidyamom Umarım gerçekten en çok istediğim şey anlaşmaları ilk göz ağrım diyorum herkesten laf yiyorum bilmiyolarki oda benim için bebek 😋🥰
Glsmbln Yaa ben gebeyken kedim vardı gece yemek yemeye kalkardim oda benimle uyanıp başımı beklerdi tuvalete duşa girerken hep yani basimdaydi tekir kediydi çok seviyordum kaynanam gitmiş sahiplendircek birini bulmuş saolsunlar arada resim atiyolar verdik güzel bakiyolar çok özledim ama geri almak istiyorum bu seferde 2. Çocuk dogucak tam oyun çocuğu olduklarında geri almak istiyorum dicem inşallah yeni evliyken shaiplenmistim bence vermeyin kimseye çokta güzel anlasiyolar
mervegulerktas cerend2024 bizim bebeğimiz de Ekim sonu gibi gelecek aynı endişelere sahibim normalde bizimle uyur gelir başımda yatar muhtemelen bebeğe de o şekilde yaklaşmak isteyecektir bizim de bir süre uzak tutmamız gerekecek.. ayrı tuttuğunuzda size seslenip yanınıza gelmek istemiyor mu kediniz? Kapıyı kapatsak kapıdan ayrılmıyor patisini kapi altından uzatıp ağlıyor 🥲
1bebe1meow lidyamom benim de 2 yaşında oğluşuö var ve çok kıskanç herkesten kıskanıyor beni 1 dk yanımdan ayrılmak istemiyor bebeğim eve gelince ne tepki verecek bende çok merak ediyorum herkes ver durmasın evde diyorlar tabikide asla öyle bişey söz konusu bile olamaz gerekirse farkı bi yaşam alanı kurarım iki bebeğim berber düşe kalka büyüyecekler 🥹
lidyamom 1bebe1meow tamamen aynı düşüncedeyiz bi şekilde alışıp büyüyecekler beraber inşallah çok keyifli olur bu süreç 🌸
Alone lidyamom kedim var ama oğlum 1 yaşındayken sahiplendik. Bir sorun yaşamadık ama bnm kedim çok uysal ve çocuklara asla zarar vermiyor. Şimdi bebek olacak umarım onu da çabuk kabullenir