Beyazmelekkk Kızlar kaç haftaliksiniz ve kese kaç mm bebek var mı gözüktü mu benim son adet 6 haziran. Dün kahverengi kanama sebebiyle acile gittim kese 8 mm hala bebek yoktu .
Bircemete Beyazmelekkk Benimde son adet tarihim 5 haziran 8 mm olduğunu söyledi doktor. Cumartesi tekrar gideceğiz kalp atışı duymak için
Ayden6 Beyazmelekkk benim de son adet 11 hazirandı. Çarşamba gittim 5 haftalıktı. Keseyi gördük bebegi daha göremedik haftaya gideceğiz. Kese 7 mmdi
Beyazmelekkk Bircemete normal o zaman ama bebek 20 -25 mm olunca gozukurmus internette öyle yazıyor . Günde 1 mm büyürmus . Hesap edince en az 2 haftası var bebek için . Bu sefer 8 haftalık oluyoruz .
Beyazmelekkk Ayden6 geç döllenme mi acaba bizimkiler . Kese günde 1 mm büyürmus Bebekte 20-25 mm de gözükür yazıyor. Böyle olunca daha 2 hafta var gibi duruyor bebek için.
Dfnsyn Beyazmelekkk benim 10 gün önce 6 mm çıktı. Yani o zaman 5+0 idim şimdi 6+3 oldum son adet tarihine göre
Beyazmelekkk Dfnsyn sizinle aynıyim aslında son adet 6 haziran benimde. O zaman bende adete göre 6+3 um . Ama dün gece acilde kese 8 mm dedi doktor. Henüz bebek yoktu normal mi sizde bebek gözüktü mu? Kese küçük mu kalmış diye düşünüyorum
Dfnsyn Beyazmelekkk bende 5+0 Ken kese gözüktü yolk sac dedikleri şey gözüktü, 5+0 Ken bebek gözükmez dedi. Normalde 6+4 Ken gelin kalbini dinleyelim dedi ama ben 7+0 Ken gideceğim. Kesem için de haftanla uyumlu dedi
Dfnsyn Beyazmelekkk bence panik yapmayın belki geç döllenmedir ya da sizinki olması gerektiği boyuttadır benim bir tık büyüktür 🙏🏻
Beyazmelekkk Dfnsyn ben hiç yolk saçı sormadim yarın sorayım ya olmazsa aklıma takıldı acaba boş gebelik mi
Dfnsyn Beyazmelekkk stres yapmayın dediğim gibi bazı geç döllenmeler nedeniyle haftasını daha sonradan yakalayabiliyor. 7+0 da falan gidin hem kalbini dinlersiniz hem de görürsünüz 🙏🏻