Momyyzz 38.haftaya gircem evi sürekli pis hissediyorum kovayı fırçayı aldım foşur foşur yıkadım resmen fayansları üstüne mop fırın mutfak temizliği ay neler neler bebek bugün doğmazsa daha doğmaya niyeti yoktur bence sizde durumlar nasıll
pamuk34_ Momyyzz ben yaptım 40+2 de dünyaya geldi bir gün öncesi deli gibi temizlik yaptım nişanım gelmişti
Aslllllll Aynı hatayı bende yaptım. Keşke yapmasaysin 40. Haftada yaptım. Çocuk daha düşmemisti. O gece suyum geldi 26 saat sancı ve 10 santim açıklıkla sezeryana girdim 😔 çocuk düşmedi çünkü bir türlü . O yüzden hiç tavsiye etmiyorum
tugcemom_ @Momyyzz 38. haftadayım bende sürekli pis tozlu hissediyorum evimi. Halbuki doğum temizliğim yapıldı bir hafta önce bitti. Camlar sürekli açık haliyle toz oluyor bende sıcaklardan dolayı sürekli evdeyim. Temizlik takıntım daha da arttı. Ama bebişin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok gününü bekliyor galiba 😂
Mrskocc Momyyzz doğuracağım gune kadar yaptım ağır iş olmadıgı sürece hareket ettim deterjan çok kullanmamak kaydıyla işlerimi yaptım 4 saat sürdü doğum sürecim harekete borçluyum 🥰
Zeyyno_ Momyyzz Valla ben yapamıyorum eşim işten geldikçe yardım ediyor bende kolay şeyleri yapıyorum bacağıma kramplar giriyor hicbisey yapamıyorum bu aralar yerden bile kalkarken zorlanıyorum 35haftalik oldum 🥰
Busraoz Momyyzz 37+2 her gün baştan aşağı temizlik yapıyorum. Yapmayınca zaman geçmiyor canım sıkılıyor. Bir terapi yöntemi sanırım benim için 🙃
Ygmr01 Momyyzz 35teyim bende. Şimdi temizliği bitirdim. Gönül ister ki yapmamak ama yapmayınca da olmuyor. Camlar balkon her yer açık ve inanılmaz toz oluyor. O yüzden her gün yapıyorum. Bebek aşağıya inmiş nstde sancım da çıktı bakalım artık