metemom_ momofmychildren ay umarım o kadar beklemem 35. Haftadayım şimdi taşıyamıyorum sanki artık birde çok hareketli canım yanıyor artık
metemom_ momofmychildren özellikle bu gün resmen alta vuruyor otursam doğuracak gibi hissediyorum diyorum eşime 😂
Yesimdeniz momofmychildren sancı ve kasılmalarım oluyo nstde sancı çıktı açılmam olmaya başlamış doktor doğum yakın dedi beklemedeyim sende varmı 🤣🤣
momofmychildren Babycome123321 ben biraz kilolu hamile kaldım benim hareketleri 32den sonra dışardan belli olmaya başladı şu an zaten herşeyi belli oluyor poposunu gerdi felan diyorum rahatlıkla 😂
Babycome123321 momofmychildren bende zayıf degılım ya 71 ıle hamıle kaldım boy 168 hali hazırda göbeğim vardı 😂😂😂
momofmychildren Babycome123321 ben 90larla hamile kaldım ama birazcık fazla 🙈 Çok şükür her şey yolunda ama ♥️
momofmychildren Yesimdeniz bende henüz hiç bişey yok yalancı sancı oluyor o kadar 😂 Darısı başımıza ♥️
Yesimdeniz momofmychildren inşallah benim belirtiler olduğu halde gelmiyo taşıyamıyorum bazen konuşuyorum kızım nezaman gelmeyi düşünüyosun gel artık diye 🤣🤣