Zeyno800 11 yıldır çocuğu olmayanı biliyorum bütün herşeyi denemiş artık tamam olmuyo demiş doktor akışına bırakmış sonra allahın hikmeti işte 2.regli döneminde hamile olduğunu öğrenmiş normal kendiliğinden olmuş 11 yıl sonra gelen mucize işte ne kadar çok kafana takarsan o kadar olmaz bazı şeyler rahatlayıp akışına bırak hiç bi sorununuz yoksa eğer emin ol birgün olacaktır. Ben kaç doktorun çocuğunuz olmaz diyip olanı biliyorum tamamen kafada bitiyor herşey ayrıca hayatınızı çocuğa bağlamayın 6 senedir evliyim şuan 10 haftalık hamilemiyim hiç çocuk düşünmedik biz sorumluluğu hep ağıe geldi çevremiz çocuğumuz olmadığını falan düşünmüşler o yüzden sormamışlae üzülürüz diye ilk denemeyle hamile kaldım çünkü hayatımız da evliliğimizde hiç bi zaman çocuk üzerine kurulu olmadı hep çocuk isteyerek yaşamadık bigün hayalimiz vardı elbette olursa olur dedik olmazsa da vardır rabbimin bildiği dedik demek ki nasibimizmiş diyoruz şimdi ilk denemeyle oldu çünkü sende akışına bırak mutlu olmaya bak hayat bu bir daha yaşamayacaksın bu günlerini olacağı varsa o seni bulur merak etme🫶🏼