Papatyacicegi Zarifokur adet olduğunda daha çok sabah vakti mi yoksa akşama doğru mu olurusun eğer o vakitten geçtiyse bence Buda sayılır
Zarifokur Fatmanur12345 benim bugün ama belirti hiç bir şey yok 🤣 bakalım bir kaç gün daha geçsin olurum belki
Nedime82 Fatmanur12345 benim bat 24 ama sizi hep takip edip okuyorum inşallah umudunuz yeşerir🤲🏻 benim de henüz bir belirtim yok bakalım 🫶🏻
Papatyacicegi Fatmanur12345 Leora 3 gün vardı adetime dün lekelenme oldu , pembe ve kahverenginde… bugüne kan geldi ve adet oldum
Fatmanur12345 Nedime82 ayyy insallah canım insallah bir yıldır deniyoruz hatta bir yılı geçti her ay eşim baba olacağını. Hayalini koruyor ama negatif oluyor hep kursağında kaldı insqllah bu sefer olmuştur 🤲🏻❤️❤️❤️🥹🥹🥹🥹🥹🌹🌹🌹🌹🌹
Nedime82 Fatmanur12345 inşallah bizde 1,5 yıldır demiyoruz rabbim herkesin kalbindekini en hayırlı zamanda nasip eylesin🤲🏻🤲🏻 umarım güzel haberler alırız🤍🤲🏻
Nedime82 Fatmanur12345 Hayır ama inan çok zor duruyorum 🥹 göğüs hassasiyetim yok çok duygusalım sadece bir de son adetten 14 gün sonra 3 gün lekelenme gördüm ben normalde regl zamanımda daha çok belirtim olurdu. Bir de ya aşırı agresifim ya aşırı sakin bakalım 🤲🏻