Papatya_1626 Kizlar ya morelim cok bozuldu 3 gün gecikmem var dün aksamda pembe akintim geldi biraz önce eşim yanlişlikla erken gebelik testi almis ben kaset olani al demiştim silik bile cikmadi neden acaba😭😭😭😭
Nesegull Leora en haklı yorum ben internetten arastirarak yaptım 10 gün gecikince diyordu ve net çıktı erken yapıp net çıkmadığı da kendimi strese sokmak istemedim varsa vardır bekleyeyim 10 gün geçmesini mantığıyla bekledim 🥰
Papatya_1626 Nesegull kesin öğrenip dikkat etmek icin acele ediyorum temizlik yaparken agir isler yapmiyim diye yediklerimede ona gore dikkat ederim😔😔😔
Zeyson Papatya_1626 sen yine agır iş yapma her ihtimale karşı yine yediğine içtigine dikkat et cnm neden kendinizi psikolojikmen yıpratıyosunuz ☺️
Zelihasultann Ben günüm geçtikten sonra 2.günümde yaptım negatif çıktı 4.gün yaptım silik iki çizgi çıktı 5.günü doktorda kan vermeden direk kesesini gördük Allahım isteyen herkese versin :)
Hatice_11 Gkce18 çatlama olduğunda kahve rengi leke gördünüz mü acaba bu gün benden geldi ovulasyonum yok elimde yinede değerlendireceğim
Gkce18 Hatice_11 çatlama zamanları akıntıyla birlikte leke gelebilir canım normal sayılıyor bu değerlendir mutlaka