yokusbebek Kızlar makat gelişi olunca ultrason ölçümlerinde yanlışlık olabilir mi? BPD ölçümümüz gayet haftasıyla uyumluydu. 6 gün sonra acilde doktor 17 gün ileride olduğunu söyledi. Bana pek mümkün değil gibi geldi. Ama endişeleniyorum.
M-Urass_Mom İmkanı yok böyle bir şeyin. Başın yanlarındaki kemiklerin arasındaki mesafe bu kadar değişmiş olamaz fakat makat gelişli olması da başının çapını etkilemez ki. Ölçümde bir sıkıntı var
yokusbebek M-Urass_Mom Değil mi ben de öyle düşündüm. Endişelendim. Önemli değil dedi acildeki doktor. Ama 6 günde 17 gunluk fark nasıl oluşabilir? İnternetten bir doktorun yazısını okuduğumda makat gelişte baş basık olduğu için ölçümlerde yanlışlık olabilir yazıyordu. O yüzden sordum belki aynı şeyi yaşayan vardır diye. Teşekkür ederim cevabınız için 🌸
Annecik02 27 haftada makat geliş demişti bana şu an 36+7 olduk dönmüş baş geliş dedi bana da 1 hafta önden gidiyor demişti 27. Haftada… En son gittiğim kontrolde ise düzelmiş haftasıyla uyumlu şu an dedi 2.800 kilo olmuş