uzman_1annemy [silindi] Hayır 4. Ve mucize bebek ablasi 20 ortanca abisi 18 kucuk abisi 13 yasinda benimde rahmimin yarisi alinmisti imkansiz olmasi denmisti ama evlendikten 5 yil sonra mucize oldu hep diyorum esim cok guzrl bir insan cok mukemmel abilik yapti evlatlarima baba olamamayi en bastan kabul edip benim evlatlarimla cok guzel bir aile oldu ve Allahda ona insallah baba olmayi nasip etti
EA1201 [silindi] evet doktorda zaten rüyalar tersine çıkarmış dedi önemli olan bebişlerimizin sağlıklı huzurlu olması ❤️
Mzzz [silindi] yok herkesin tersi çıkmıyor ben iki bebeğimde rüyamda gördüm doğru çıktı 😂😂 hatta çevremde hamile haberi almadan önce rüyamda görürdüm cinsiyetiyle hep doğru çıktı 1 tane hariç
Tlyysf [silindi] bende erkek adı ömer olacak diye görmüştüm hamile kalınca daha kalp sesini bile duyulmamış 6 haftalık filandı öyle de oldu erkek bebek bekliyorum adında ömer Faruk düşündük 🥰Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah 🥰
denizleo09 Bende hep pembe yanaklı tombul bembeyaz bi kız çocuğu görüyordum. Bi tane kızım var diye herhalde hep kız çocuğu gordum hiç erkek görmedim. Oğlum olacak tam tersi çıktı
[silindi] uzman_1annemy maşallah mucizeleri yaşamışsınız rabbim kalbinize göre vermiş sağlıkla kucaklayın oğlunuzu inşallah 🩵😇
EceQueen [silindi] ben de rüyamda üstüme eğilmiş bir kız çocuğu gördüm ve sabahında gebelik testi yaptım pozitif çıktı❤️ ama oğlum olacak😁💙
ataninannesi2024 [silindi] bende hamile olduğumu öğrenmeden önce erkek bebek görmüştüm sonra hamile olduğunu öğrenince de hep erkek bebek gördüm rüyamda oğlum oluyor 😂
Mervealya1992 [silindi] bende rüyamda kız bebek gordum 😂 ilk bebegm kızdı onda erkek gormustum tersi çıkmıştı bunda da tersi cıkarsa erkek olur 😂 rüyamda bıle bakıyorum kızmı erkekmı dıye he dıyorum tokası var kız bu hahaha
[silindi] Mervealya1992 aaa sizin ilk tersi olduysa Buda tersi çıkabilir ve erkek olabilir bu kez kız görmüşsünüz y 😇
Gzde4507 Hamileyim geçen gün gördüm rüyamda erkek bir çocuğum vardı emziriyordum çok tatlı mavi gözlü bir bebekti çok gerçek gibiydi 🙈ama cinsiyetini bilmiyorum henüz daha yeniyim. Bakalım ne çıkacak. Genelde rüyam çıkar ama bakalım
Nzyl Ben rüyamda hep erkek görüyordum sonra bir kaç defa eşimde erkek bebek gördü rüyasında dün öğrendik rüyalarımız doğru çıktı 💙💙💙
Lumlum [silindi] ben de test yapmadan evvel kız bebeğim olacağını görmüştüm hatta ismiyle sesleniyordum o ay hamile kaldım ama erkek bebeğe hamileyim :)