Derennn700 Utkan bende dün transfer oldum ama öncesinde de şimdide gazım var sürekli sende lekelenme oldu mu ben dün ve bugün hafif kahverengi lekenle gördüm
Dcmavi Utkan bende dün 5.gün embriyosu transferi oldum. Gaz sancısı yaşamıyorum ama tuvalete gittiğimi söyleyemem🥹 idrara sıkışık olma durumu beni çok zorladı, çok zor bir transfer geçirdim🥹 allah hepimizebu transferde mutlu haber almayı nasip etsin
Utkan cansugunes0210 transfer sürecinde de olmuş muydu perşembe test yapacağım acaba gaz olumsuz bir belirti mi diye korkuyorum :(
Utkan mrp2023 kabızlık yok hatta ishal gibiyim transfer öncesi de ishaldim çok gaz problemi yaşıyorum deli gibi ağrı yapıyor hatta
cansugunes0210 Utkan transfer den sonra da olmuştu ama ben normalde de sindirim konusunda falan çok sıkıntı çeken birisiyim olumsuz düşünme pozitif düşün benim ki tuttu ama şimdi de düşük riski var sürekli yatıyorum leke geliyor gidiyor ara ara valla dikkat et cnm stresten uzak dur özellikle
Utkan cansugunes0210 Allah korusun inşallah sorunsuz şekilde kucağınıza alırsınız dua edeceğim .Benim transferimde biraz muallak polip var 9 mm doktor başta almak istedi sonra bir deneyelim istersen dedi bende kabul ettim sonra ilaçlara başladık sonradan içime dert oldu hoca dönemeyiz dedi peki kötü senaryo ne olur dedim ya tutmaz ya da tuttuktan sonra düşüklere sebep olabilir ama tabi hepsi olasılık o yüzden çok korkuyorum
cansugunes0210 Utkan kötü düşünmeyin kötüyü çagırmayın benimde çikolata kistim vardı igne ile baskıladılar tuttu çok şükür ama şimdi de düşük riski var tüp bebek de risk hep var maalesef korkmayın güzel düşünün güzel olsun. Ben hep karnımla konuşurdum insan hissediyor sanki tutup tutmadığını kötü düşünme bebegine odaklan dua edicem sana tutunur inşallah bebişin sana sıkı sıkı. Avakado ye ceviz ye bol bol vitamin al bol bol birde sürekli yatma Rahime oksijen gitmesi lazım demişti doktor bana kısa yürüyüşler yapmıştım ben. Rabbim kolaylık versin inşallah.
BeyzaGrcn Utkan bende cikolata kisti var ve transferden önce polip oluşmuştu ameliyat oldum 2 ay sonra transfer oldum cikolata kistim olduğu için günde 4 tane progestan fitil ve göbekten igne kullandım 3 ayı atlatana kadar ama gebeliktede miyom oluşmuş aldirsaydiniz da tekrar oluşabilir yani ona göre tedavi uygularlar size de kotu düşünmeyin
Utkan cansugunes0210 Allah razı olsun bende size bol bol dua edeceğim Allah dualarımızı karşılıksız bırakmaz biliyorum tavsiyeleriniz için güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim duanıza talibim perşembe günü test yapacağım şimdiden Allah bin kez razı olsun ettiğiniz dualar için ❤️
cansugunes0210 Utkan ben hiç test yapmadım direk kanla ögrendim öyle Bi karar almıştım çok merak ettim ama bekledim. Belli oluca yazın buraya merak ettim şimdi. Allah razı olsun dualarınız için de inşallah rabbim sizin emeklerinizi de boşa çıkarmasın
Utkan cansugunes0210 amin inşallah bende kanla test yapcam kaset testte hep negatif gördüğüm için onu yapmaya cesaret edemiyorum .Allah İnsalalh sağlıklı ve hayırlı bir şekilde pozitif almamı sürdürmemi nasip eder amin ❤️
Utkan Gaz çok var ama lekelenme hiç olmadı ama aşırı akıntım oldu sarı bile oldu hatta altıma ettim sandım beyaz akıntı da çok oldu . ama doktorum kahverengi hafif lekelenme olursa korkma demişti bir şey olacağını düşünmüyorum ben canım benim
Derennn700 Utkan tamam canım teşekkür ederim dün ben idrara sıkışık değildim o yüzden doktor iki defa girdi büyük ihtimal o ince borudan aşınmış
Utkan Maşallah daha ne sıkışık olmayacaksınız hahahaha ben anestezili aldım panik olurum korkarım diye ağlamaklı bir adayım o yüzden serum vermek zorunda kaldı
Derennn700 Utkan canım vala ben anestezi almadım ama hiç korkulacak bişey yokmuş yumurta toplama sonrası daha zordu senin kaçıncı gün embriyosu ve kaç gün oldu transfer olalı
Utkan Derennn700 13 temmuzda oldum 25 temmuzda test vereceğim canım .5. Gün embriyosu konuldu sizin ne zaman ve kaçıncı gün embriyosu :)
Derennn700 Utkan bende dün transfer oldum canım 5. Gün embriyosu dondurulmuş sen neler yapıyorsun bu süreçte