Deletedmom_110 bernakoc06 Hastaneden taburcu olunca hemen taktım temmuz sıcağında 😅😅yeterki göbek kalmasın da dikişlere de faydası var zaten
Hamide_00 bernakoc06 doğumun üçüncü gününde cnm doktorum da kullanabileceğimi söylemişti geç olunca faydası olduğunu sanmıyorum sarkmalar olur ve geri dönüşü olmuyo
Daisyy000 bernakoc06 Valla takabilene helal olsun diyorum. Benim canım o kadar yanıyordu ki orayı sıktırmamım mümkünatı yoktu.26 kg almıştım,takmak istiyordum ama hem çok sıcaktı hemde dikişlerim acıyordu,hiç takamadım
bernakoc06 Deletedmom_110 ayy bnde çıkamadım daha doğurdum ama eve geçince bende takayım o zaman zar zorda olsa göbek kocaman ya
bernakoc06 Daisyy000 bakalm acı ağrı olunca nasıl takılır bnde öle bi arkdstan aldm kalın bı korse bayada terletir gibide duruyordu ama denicem
Yenianne6706 bernakoc06 medikal korse aldırdı doktorum daha ayağa kalkarken taktırdı çok da rahat ettim haziran sıcağında biraz zor ama hala takmaya çalışıyorum
Denizz6161 Hangi marka kullandınız ben ilkinde takmadım uzun süre kaldı göbeğim şimdi doktora sorup alcam
Esum48 bernakoc06 ben bugun sordum. 1 hafta sonra cirt cirtli korse takabilirsin dedi. Alttan giymelilerden alma dedj. 2 gun sonra da şal,örtü gibi bir seyle sardiriyorum dedi