Mrvnryalcn 35 haftalık hamileyim doktor randevuma daha 3 4 gün var geceleri başlayan bir kaşıntı var anlık geçirmek için önerileriniz neler yardımcı olursanız sevinirim
Gebess95 Mrvnryalcn iç çamaşırına nioli yağı damlatiyorum o çok rahatlatiyor büyük ihtimalle mantar olmuşsunuzdur ütülü iç çamaşırı giymeye özen gösterin bol su için
Satisati Gebess95 nioli yağı rahatlatıyor alıp deneyebilirsiniz ama yağın gerçeğini almaya çalışın 😊 Mrvnryalcn
Mrvnryalcn Gebess95 Niola yağını iç çamaşırı damlatip sonra ütü yapıp öyle mi giyeyim nasıl kullanayım
drn5410 Gebess95 ay benimde aynı şikayetim var nioli yağı kullanıyorum evet rahatlatıyor ama ütüyü denemedim ya
Gebess95 Mrvnryalcn ben ütü yaptıktan sonra giyince damlatiyorum her gün de tekrarlıyorum çok rahatlatiyor sizinde inşallah rahatlatir
Gebess95 drn5410 bende baya işe yaradı inşallah sizinde yarar çok kasintim olunca dayanılmaz kadar travazol krem sürüyorum bide epey rahatlattı beni bu durum
drn5410 Gebess95 yaa anladım bende mantar kremi var onu sürüyorum bende tekrarlladikca artık 2 sefer fitil kullandım